Artikeln innehåller reklamlänkar

Christina Schollins nya hälsobesked – efter smärtsamma skadan

Christina Schollins nya besked om skadan

Christina Schollin har haft problem med sitt knä sedan ett par veckor tillbaka. Många av hennes fans har varit oroliga och nu ger hon dem en uppdatering i ett inlägg på Instagram.
Slå på ljud

Skådespelaren Christina Schollin, 81, ådrog sig en skada i knät för drygt två veckor sedan. I ett inlägg på Instagram berättade hon vad som hade hänt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”Nu blir det sängläge och vila här på Fårö! Någon slags muskelbristning som gör att jag inte kan stödja på benet! ONT!!!!”, skrev Christina Schollin intill en bild på benet.

Efter skadan har Christina fått dra ner på tempot och har tagit det lugnare. Hon har fått en hel del hjälp av sin make Hans Wahlgren, 82, under sjukdomstiden.

”När man behöver vila och ta det lugnt då är det underbart att ha någon som passar upp på en! Och t.o.m. lagar mat!!!! T.ex. en egen äkta man. Tack Hans!”, skrev hon ett par dagar senare i ännu ett inlägg.

Christina Schollins nya hälsobesked

Drygt en vecka senare gav Christina Schollin nya besked angående skadan och berättade för sina följare att det har börjat bli bättre. Hon var till och med tillräckligt pigg för att ta sig till Gotland och passade på att tacka fansen för det stöd hon fått under den tuffa tiden.

”Mitt ben är nu bättre – kan jag meddela alla!! Tack för alla peppande meddelanden!”, skriver Christina Schollin på sitt Instagram-konto.

Fansens stöd till Christina Schollin

Christina Schollins tillfrisknande har fått många av följarna att lämna kommentarer och visa henne kärlek.

”Bra att du mår bättre. Ha det så trevligt i Visby”, skriver en person i en kommentar.

”Var rädd om benet den här gången rara Christina”, skriver en annan.

”Ta det lugnt, du är en stjärna och duktig var rädd om dig. Ät så mycket hälsosam mat. Och tala om för den äldre generationen hur viktigt det är att sköta sig. Du är en föregångare för detta”, skriver ett tredje stöttande fan.
FOTO: TÄRNHUVUD ANNA/Aftonbladet/TT, Instagram

SENASTE NYTT!