ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Christina Schollins hemlighet för familjen – nu avslöjar hon vad hon dolt

08 jun, 2023 
Christina Schollin med familj
Christina Schollin har levt med en hemlighet.
Nu berättar hon om vad hon har dolt helt ifrån familjen.
”Bara Pernilla och Hans har vetat om det”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan
Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

Den folkkära skådespelerskan Christina Schollin, 85, har ständigt många bollar i luften. Inte nog med att hon fortfarande är verksam som just skådis så är hon även föreläsare, influencer och författare.

Christina ingår i en av våra absolut populäraste kändisfamiljer, hon är mamma till Niclas Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Linus Wahlgren – samt Peter Wahlgren som dessvärre lever helt utanför rampljuset.

Christina Schollins hemlighet för familjen – nu bekräftar hon

Även många av Christinas barnbarn är välkända ansikten för svenska folket, bland annat Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso. Under årens gång har vi fått följa Christina i tv-serien Wahlgrens värld, där hon flitigt dykt upp. Mycket av Christinas liv har följarna fått ta del av men Christinas senaste uppdrag är något hon valt att till och med lämna familjen utanför.

Annons

Under torsdagen presenterades nämligen Christina Schollin som en av sommarpratarna i Sommar i P1. Att Christina ska sommarprata var något hon inte valde att dela med hela familjen, förrän nyheten var ute. Det avslöjar nu Christina i ett meddelande till Hänt.

”Jag har hållit det hemligt - bara Pernilla och Hans har vetat om det”, skriver Christina till Hänt.

Det kommer Christian Schollins sommarprat att handla om

Men nu är nyheten ute och inom några veckor kommer vi att få höra Christinas program i radion. Hon blir inte den första i familjen att sommarprata utan både dottern Pernilla och barnbarnet Bianca har tidigare fått det prestigefyllda uppdraget. Biancas sommarprat kom att skapa en hel del rubriker då hon talade ut om både föräldrarnas skilsmässa samt sin ätstörning. Men vad kan man då vänta sig av Christinas avsnitt?

Annons

– Det här blir ett ljust program! Jag vill ta med mina lyssnare på en livsresa bland dagboksblad och ingående tankar och funderingar om kärleken till livet, teatern och familjen, säger Christina Schollin till Sveriges Radio om sitt kommande program.

Christina Schollin sommarpratar den 29:e juli i P1.

FOTO: TT/ Hant.se

Annons