Artikeln innehåller reklamlänkar

Christina Schollins hårda kritik mot Wahlgrens värld: "Kan bli ledsen"

Christina Schollins kritik mot Wahlgrens värld

Christina Schollin känner sig ledsen över hur hon framställs i Wahlgrens värld. Nu riktar hon kritik mot dottern Pernilla Wahlgrens tv-serie.

Tv-serien Wahlgrens värld gör stor succé på Kanal 5. Huvudpersonerna i realityserien är framför allt Pernilla Wahlgren, 50, och dottern Bianca Ingrosso, 23, men i den senaste säsongen har även Pernillas mamma Christina Schollin, 80, och maken Hans Wahlgren, 81, varit med en hel del.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Gårdagens avsnitt handlade mer eller mindre bara om förberedelserna inför Christinas 80-årsfest som gick av stapeln tidigare i år. Men efter att avsnittet sänts inför hela svenska befolkningen väljer den folkkära skådespelerskan att rikta kritik mot Wahlgrens värld.

– Jag är jäkligt stolt att jag lyckades genomföra en fantastisk fest för 140 personer, och det gjorde jag för att hylla människor som betytt mycket i mitt liv. Men det är klart jag blir lite ledsen om jag känner att det sedan förlöjligas. Jag tycker det är märkligt att det klipps så att jag framställs som allt annat än med värdighet, säger Christina Schollin till Aftonbladet.

Christina Schollins reaktion på Wahlgrens värld

I avsnittet visas det hur barnbarnet Bianca Ingrosso bland annat säger att Christina tjatat och pratat om festen så mycket att hon är trött på att höra om den. Dessutom framställs Schollin som en smula förvirrad, något hon även tidigare reagerat på.

– Jag kanske överreagerar. Men jag kan bli ledsen, ingen människa vill väl framstå som en senil gammal dam när man är i sina bästa år? Och det är klart att jag är känslig över hur jag når ut till folk. Jag reagerar på vissa sekvenser, och att de utelämnar ganska mycket när jag kanske inte framställs som så virrig. Men jag kanske är sådan? Jag upptäcker ju själv när jag kollar på programmet och ser mig själv, ”vad är det för förvirrad dam”, säger Christina och skrattar lite.

Benjamin Ingrossos frånvaro i tv-serien

Tidigare har Benjamin Ingrosso, 21, varit med i tv-serien, men han har på eget bevåg valt att stå utanför till stor del i den säsong som visas nu. Dels för att han inte varit i Sverige så mycket, istället har han vistats i USA där han spelat in ny musik. Men han har även riktat kritik mot familjen Wahlgrens realityserie och håller med om att han framställts som “världsfrånvänd och oupplyst”.

– Den bilden har de nog absolut gett lite väl i det programmet och det är väl därför också som jag inte känner att jag vill vara med så mycket. Just för att man vet aldrig hur de klipper och så där, har han sagt i Fördomspodden.

LÄS MER: Pernillas svar efter Benjamins kritik mot Wahlgrens värld

LÄS MER: Niclas Wahlgren avslöjar: Därför följer jag inte Bianca på Instagram

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!