Artikeln innehåller reklamlänkar

Christina Schollins följare häpnar efter bilden: ”Lik Bianca”

Följarna häpnar över att Christina Schollin är lik Bianca Ingrosso på nya Instagram-bilden.

Christina Schollin har en nära relation med sitt barnbarn Bianca Ingrosso. Nu har Christina lagt upp en gammal bild på Instagram som visar att hon och Bianca kan ha mer gemensamt än vad många trott. ”Bianca är lik dig där ju”, skriver en person.

Christina Schollin, 81, har under de senaste åren fått en ny karriär som influencer och dokusåpakändis i och med sin medverkan i populära realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5. Där får tv-tittarna följa Christinas liv med maken Hans Wahlgren, 82, dottern Pernilla Wahlgren, 51, och hennes barnbarn – främst Bianca Ingrosso, 24.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Den nya karriären har varit spännande, men den har också inneburit en viss oro för Christina. Framför allt har hon oroat sig över att se sina barn och barnbarn framställas på ett felaktigt sätt.

– Ja, det är ju roligt, men jag är ju rädd om mina barn och vill inte att de ska utmålas på något annat sätt än som dem de är. Det gäller mig också förstås och det där är en balans. Bianca är väldigt öppen och frispråkig och skulle nog må bra av att värna mer om sig själv, men å andra sidan – det är sådan hon är. Jag älskar henne och är fascinerat förtjust i alla mina barnbarn med sina olika personligheter, sa Christina Schollin i en intervju med Hänt för 1,5 år sedan.

Men trots de nya titlarna som dokusåpakändis och influencer har Christina en lång karriär som skådespelerska bakom sig. Hon har spelat på Dramaten, på mängder av privatteatrar samt spelat in en lång rad filmer och tv-serier.

Följarna tappar hakan över bilden

På Instagram har nu Christina Schollin valt att påminna sina följare om den gamla goda tiden. Hon har lagt ut en bild på sig själv som ung, med mörkt hår och lugg.

Throwbackthursday: Tro det eller ej: Detta är jag i ett nummer i en Hagge Geigert revy. A long time ago!”, skriver Christina Schollin till bilden.

Bilden har i skrivande stund över 2000 likes och många kommentarer. Flera av följarna tycker att Christina är väldigt lik en skådespelarkollega, nämligen Goldie Hawn, 73.

Men det är även någon annans ansikte som skymtar bakom det mörka håret. Många av Christina Schollins fans ser att hon är väldigt lik barnbarnet Bianca Ingrosso.

Trodde nästan att det var Bianca”, skriver en person.

Bianca är lik dig där ju … det finns där”, tycker en annan.

Man ser vem Bianca blivit lik”, menar en tredje.

Och ännu en instämmer:

”Så lik Bianca”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Charles Hammarsten, Instagram

SENASTE NYTT!