Artikeln innehåller reklamlänkar

Christina Schollin rullstolsburen efter smärtsamma skadan

Christina Schollin skadad

Christina Schollin har drabbats av en muskelbristning och tvingas använda sig av en rullstol. På sin Instagram berättar Wahlgrens värld-profilen om smärtan.

Skådespelaren Christina Schollin, 81, som bland annat syns i tv-programmet Wahlgrens värld med dottern Pernilla Wahlgren, 51, och barnbarnen Bianca Ingrosso, 24, och Benjamin Ingrosso, 21, har drabbats av en väldig smärta i benet. På sin Instagram berättar hon om vad som hänt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”Nu blir det sängläge och vila här på Fårö. Det är någon slags muskelbristning som gör att jag inte kan stödja på benet. Ont! Måste i alla fall ta mig till bion där ”Käre John” ska visas under Bergmanfestivalen och där ska jag intervjuas efteråt. The show must go on”, skriver Christina.

Så ont att hon måste sitta i rullstol

Christina Schollin delar även med sig av bilder då hon sitter i en rullstol på Gotlandsfärjan.

”Vilken service! Jag fick åka rullstol när jag gick ombord på Gotlandsbåten som ska ta mig till Nynäshamn. Så tacksam för det eftersom jag har så ont i mitt ben och knappt kan gå”.

Under måndagen gav skådespelerskan sina följare ytterligare en uppdatering om hur hon mår. Hon skriver att hon måste vila men att hon tror att det snart blir bättre.

”Tack för alla krya-hälsningar från er kära följare på Instagram. Nu är jag hemma efter Fårö-vistelsen och tänker vila. Voltaren på det onda benet, en kudde under knäet och undvika trappor kommer att göra mig gott. En bra bok att läsa så blir allt bra snart”, skriver Christina Schollin.

Följarna ger kärlek i kommentarsfältet

Skådespelerskans följare önskar att hon kryar på sig och kommenterar att hon är en kämpe.

”Du måste ta det lugnt. Men jag förstår att det är lättare sagt än gjort. Sköt om dig”, skriver en.

”Jag hoppas att du slipper det onda i knäet snart. Krya på dig-kramar i massor och mängder”.

”Aj det var inte roligt att höra, krya på dig”, skriver en tredje.

Hänt har utan framgång sökt Christina Schollin för en kommentar.

FOTO: TT/ MAGNUS SANDBERG 

SENASTE NYTT!