Christina Schollin om Bianca Ingrossos ord i Wahlgrens värld

Christina Schollin om Bianca Ingrossos agerande i Wahlgrens värld

Just nu kan tittarna följa den sjätte säsongen av Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay – och Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgrens vardag är lika fartfylld som i tidigare säsonger.
Nu berättar Christina Schollin om sin syn på en del händelser i programmet, och bland annat Bianca Ingrossos agerande.

Tv-tittarna som följer Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay vet att samtliga familjemedlemmar har många järn i elden. Bianca Ingrosso, 24, har fullt upp med sminkmärket CAIA, sina sociala medier, olika designprojekt och andra samarbeten – och mamma Pernilla Wahlgren, 51, lägger även hon ner mycket energi på sina sociala kanaler när hon inte står på scen och showar.

När Hänt träffade Christina Schollin, 81, tidigare i höstas berättade hon om oron för sina barn och barnbarns hårda slit. Inte minst när det gäller Bianca Ingrosso.

– Hon har haft för mycket om sig men hon är jätteduktig på det hon gör och klok och förståndig mellan varven, så hon ser till att hon inte har för mycket numera. Sedan har hon bra människor runt omkring sig som hon jobbar med och det är det bästa. Men man är ju alltid orolig för både barn och barnbarn att de ska bränna ut sig, sa hon då.

Men det är inte bara barn och barnbarn som har mycket på agendan. Även Christina Schollin jobbar hårt, och snart släpps hennes biografi Ett himla liv.

Agerandet i Wahlgrens värld

I en intervju med Svenska dagbladet, inför släppet av biografin Ett himla liv, berättar hon nu om sin syn på familjens succé med realityserien Wahlgrens värld.

– Jag tycker att det är fantastiskt att ”Wahlgrens värld” har blivit den succé det är, och jag är stolt över Pernilla och Bianca, att de är så kreativa. Men de pratar om saker som är väldigt nära, och ibland tycker jag att de lämnar ut sig. Särskilt Bianca har inga filter. Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten, säger hon i intervjun med Svenska dagbladet.

Christina förklarar att Bianca har fått en roll i serien. Att hon framställs på ett sätt som inte helt stämmer överens med hur hon egentligen är. Enligt Christina är hon mer varm och snäll, inte så rå som hon ibland kan framstå som.

Hon anser också att Pernilla får utstå oförtjänt kritik i programmet.

– Det kan inte vara roligt för en mamma som Pernilla, som har kämpat med barnens uppväxt utan någon hjälp av deras pappa, att utstå kritik från sina barn, och dessutom inför tv-kameran. Men de har valt att göra det offentligt, så jag kan inte säga någonting om det, mer än att jag tycker att Pernilla blir orättvist behandlad, fortsätter hon.

Kritiken mot framställningen av sig själv

Christina Schollin, som också syns i Wahlgrens värld, har tidigare riktat kritik mot hur hon framställs i programmet. Hon reagerade starkt efter att hon framställt som förvirrad i ett avsnitt som främst handlade om hennes 80-års fest.

– Jag kanske överreagerar. Men jag kan bli ledsen, ingen människa vill väl framstå som en senil gammal dam när man är i sina bästa år? Och det är klart att jag är känslig över hur jag når ut till folk. Jag reagerar på vissa sekvenser, och att de utelämnar ganska mycket när jag kanske inte framställs som så virrig. Men jag kanske är sådan? Jag upptäcker ju själv när jag kollar på programmet och ser mig själv, ”vad är det för förvirrad dam”, sa Christina till Aftonbladet då.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!