LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Christina Schollin medicinerar – problemet med hjärtat: ”Jag har ju..”

17 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Christina Schollin har varit öppen med att hon har en del hälsobekymmer.
Bland annat äter hon medicin för sitt hjärta.
– Jag har ju hjärtflimmer, har hon tidigare berättat för Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Det älskvärda paret Christina Schollin och Hans Wahlgren har hållit samman i glädje och motgång i över 20 år. Paret bevisar att sann tillgivenhet överlever allt – till och med de oundvikliga svårigheterna som kommer med årens lopp.

Även om åldern gjort sitt med Christina Schollins syn och artrosens påfrestande utmaningar, fortsätter hon att inspirera med sitt öppna sätt att dela med sig av ålderns prövningar.

Christina Schollin tvingas till medicinering

I en tidigare intervju med Amelia har Schollin berättat om ytterligare ett hälsobesvär som tvingar henne till medicinering.

Själva intervjun gick ut på att hon skulle visa innehållet i sin väska – det är då hon plockar upp sin lilla pillerburk.

– Sen har jag min lilla pillerburk. Mina mediciner, jag har ju hjärtflimmer så jag äter ju sådana här Eliquis tror jag det heter för hjärtat, förklarade hon för Amelia.

Jakten på personlig assistent pågår

Christina Schollins barn, Niclas och Pernilla Wahlgren, sökte nyligen efter en personlig assistent till föräldrarna via sina sociala medier.

Annons

I jobbannonsen skrev Niclas:

”Assistent sökes till mina fina föräldrar. Glad, positiv gärna vårdkunnig person som ska kunna finnas tillgänglig för att hjälpa två äldre med service och hjälp i hemmet i form av stöd, viss matlagning, ärenden, värme och omtanke. Några timmar varje dag på Norra Lagnö. Körkort och egen bil krävs.

Christina Schollin har också uttalat sig om behovet av assistans i en intervju med Aftonbladet.

– Det primära för mig är att ha en personlig assistent som hjälper mig med det som jag varit så aktiv med, med datorn som jag har jobbat med. Jag har jobbat med Word och Office-paketet, jag skriver ju väldigt mycket. Jag har skrivit mina memoarer och jag skriver på en ny bok, men det kan jag inte göra längre, sa hon då.

FOTO: TT

Annons