LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tvingas Christina Schollin och Hans Wahlgren flytta till Pernilla

02 jan, 2024 
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Hans Wahlgren och Christina Schollin har flyttat till dottern Pernillas nya enorma lyxvilla på Lidingö.
Anledningen? Det avslöjar tv-profilen i det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”Brand logo
Här överraskas Pernilla av Christian med en sexpresent: ”Jag blir sugen”

December är en hektisk månad för Pernilla Wahlgren, 56, och hennes familj. Både hon själv, hennes mamma Christina Schollin, 86, och två av hennes barn, Bianca Ingrosso, 29, och Oliver Ingrosso, 34, fyller år och så ska det självklart även firas både jul och nyår.

Bianca och Oliver råkar faktiskt dela födelsedag, nämligen den 30 december. Fyra dagar innan dess är det Christina Schollins tur. För att fira allt detta gick familjen ut och åt på restaurang. Men det blev inte riktigt som planerat i och med att Bianca blev sjuk och Hans tvingades ställa in då middagsreservationen blev så sen.

– Var dina föräldrar med och firade också? frågar Sofia Wistam, 57, i podden Wahlgren & Wistam.

– Bianca var inte med för att hon var sjuk. Vi gick ut och åt en sen middag och den blev sen för att det gick inte bord för vi var så sent ute. Då lyckades vi få bord klockan nio på kvällen, då sa jag ”det är väl ingen idé att ni följer med eftersom det blir så sent”. Då sa pappa ”nej, då stannar jag hellre hemma” men mamma, 86 år gammal; ”absolut, jag vill följa med”.

Annons

Hans Wahlgren och Christina Schollin har flyttat hem till Pernilla

Pernilla Wahlgren avrådde sin mamma från att följa med eftersom restaurangen spelar hög musik och har väldigt dov belysning, men Christina stod på sig.

– ”Det spelar ingen roll, jag är så trött på att bara sitta här hemma. Det är så tråkigt. Jag vill komma ut, jag vill känna pulsen, jag vill umgås med folk, jag vill komma hemifrån”, berättar Pernilla att hennes mamma svarade då.

Men med hemma menar Pernilla Wahlgren inte föräldrarnas hus Björkhaga, utan sitt egna hem, Villa Wahlgren. Och det finns en anledning till att Hans och Christina väljer att flytta in hos dottern en period.

– De bor hos mig just nu båda två för de kan inte bo i huset för att det är för mycket snö.

Trots att Pernilla var orolig över hur hennes mamma skulle trivas på restaurangen verkar det ha blivit en riktigt trevlig födelsedagsmiddag.

– Det var livets kväll för henne!, säger Pernilla Wahlgren.

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery+

Annons