LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Christina Lindberg var gift med sin styvbror – nu har han försvunnit

27 apr, 2024 
Det har snart gått ett år sedan Christina Lindberg och Tommy Wigardt skilde sig.
Nu ska huset säljas och saker ska rensas bort.
Men Tommy är inte på plats.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”Brand logo
Christina Lindberg om Lotta Engbergs kärlekslycka med Dr Mikael: ”God äkta tjej”

Redan som barn gjorde Christina Lindberg, 55, sin debut på scenen och sedan dess har allt rullat på. Ingen kommer väl någonsin glömma superhiten De sista ljuva åren som hon gjorde tillsammans med Lasse Stefanz som toppade Svensktoppen i 65 veckor.

Men trots hennes musikaliska ådra har många varit intresserade av hennes kärleksliv under årens lopp. I 20 år var hon nämligen gift med sin ”styvbror” Tommy Wigardt, 63. Men i juli förra året valde de att gå skilda vägar.

Sedan dess har mycket hänt. I början trodde Christina att hon och Tommy skulle hitta tillbaka till varandra igen och därmed vänta med att sälja den gemensamma hästgården som de bott på i två decennier.

Christina Lindberg om flytten – lämnar huset

Men nu har de kommit fram till ett beslut; de kommer inte bli ihop igen.

– Nej det kommer inte hända, vi går varsin väg. Vi båda kände att "varsitt håll kommer vi gå nu", säger hon till Hänt.

Annons

Och nu är nästa steg att sälja huset. På Instagram kan man följa hur allt går och Christina har gjort ett riktigt hästjobb med alla kläder och saker som hon äger.

– Alltså, det är egentligen inte så mycket kvar nu för i maj ska vi ta bilder och lägga ut det här och så ska det bara säljas så fort som möjligt. Det mesta är packat och stora möbler och sådär ska ju stå kvar, säger hon och fortsätter:

– Men det är spännande, det är en jättehäftig känsla, jag ska börja från scratch jag behåller inte någonting liksom, förutom vissa små saker.

Planen är att flytta upp till Stockholm och Christina ska bara fokusera på sig själv, musiken och att ta var dag som den kommer.

– Jag ska flytta till min syster Maj-Lis i Stockholm, hon bor på söder i en jättestor fyra. Då kände jag bara att jag behövde landa, det är så mycket som hänt i så många år och det har varit en lång resa. Och jag har ju aldrig varit själv egentligen..., säger Christina till Hänt.

Annons

Ex-maken Tommy Wigardt har flytt landet

Mitt i alla flyttplaner är det ju som sagt ett hus som ska säljas, men där har Christina inte fått så mycket hjälp av ex-maken.

Faktum är att hon inte ens har någon aning var han kommer flytta nu.

– Han är ju i huset i Spanien och det vet jag inte än hur vi gör med allting där. Jag äger ju det, men det kvittar ju, det är vårt ihop kan man säga, säger Christina och fortsätter:

– Men jag vet inte riktigt, han håller väl på och söker sin väg och allt det där. Men allting känns bra, det är en jätteskön känsla för vi är vänner och det här har ju ingenting att göra med hans sjukdom. Han har ju varit frisk i två år.

Kommer han hjälpa till med flytten?

– Nja, han är kvar i Spanien nu. Han kommer väl förhoppningsvis hem, men han har inte vetat hur han ska göra för han har sina planer. Men jag har ju hjälp av min bror och mina syskon och min son hjälper mig, säger Christina och tillägger:

– Men ja, han får ju ta sig hemåt sedan men han avvaktar litegrann och så håller jag på här hemma.

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, Hänt

Annons