LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Christina Aguileras 4-åriga dotter får fansen att smälta

11 nov, 2018 
AvAgnethe Alm
Christina Aguilera tar med dottern Summer Rain på scen
En blyg Summer Rain följer med mamma Christina Aguilera upp på scen och fansen fullkomligt smälter. Hur gullig är inte denna videon?
Annons

Christina Aguileras, 37, dotter Summer Rain är bara 4 år gammal men är redan en naturbegåvning i strålkastarljuset. Under onsdagen delade artisten en video på Instagram där Summer Rain följde med upp på scenen när mamma Christina sjöng hitlåten ”Beautiful”.

”Summer ber om att få följa med mig ut på scenen varje kväll! Och sedan blir hon blyg…men hon älskar det”, skriver Christina Aguilera.

I videon sitter Christina med en skygg Summer Rain vid sidan om sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vill du höra alla sjunga? frågar Christina sin dotter och riktar mikrofonen ut mot publiken som tillsammans sjunger resten av refrängen.

– Det här var långt innan du föddes, förklarar hon för Summer.

Kommentarsfältet svämmar nu fullkomligt över av kommentarer från fans.

”Det där är urgulligt”, skriver ett fan.

Annons

”Så otroligt känslosamt när du tog med dig henne upp på scen. En sådan underbar mamma och artist!”, skriver en annan.

”Hur fint som helst. Inget slår mor- och dotterkärlek”, skriver en tredje.

Videon charmade även Paris Hilton som kommenterade med tre hjärtan och texten ”så gulligt”.

Summer Rains storebror Max Liron, 10, som Christina Aguilera har tillsammans med exmaken Jordan Bratman, 41, följde även han med mamma Christina på turnén under en konsert i New York, där han var backstage, skriver People.

– Senast jag turnerade var jag gravid med min son och nu är han här bakom scenen i kväll, sa hon då till publiken.

I juni berättade Christina Aguliera för People att det skulle bli läskigt att åka på sin första turné som mamma. Hon förklarade då att sonen Max mestadels skulle bo hos sin pappa i Los Angeles för att kunna fokusera på skolan. Summer Rain, som Christina har ihop med fästmannen Matt Rutler, 33, fick dock följa med henne på turnén.

– Hon är mammas flicka och jag kommer definitivt ta henne med mig på vägarna. Hon kommer lära sig att se livet med andra ögon, sa Christina Aguilera och fortsatte:

– Jag kommer försöka göra det så mysigt och bekvämt för henne som möjligt, för om hon inte trivs gör inte jag det heller.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons