Christina Aguilera spårar ur och skäller ut Musse Pigg

Kallade Musse för rövhål. Christina Aguilera flippade ur när den inhyrda Disneyfiguren ville ta en paus i arbetet.

Den 18 december var sångerskan Christina Aguilera med ett gäng vänner och firade sin 34-årsdag på nöjesparken Disneyland i Anaheim, Kalifornien. Men parken som kallar sig för “happiest place on earth” gjorde artisten allt annat än lycklig.

Allt började med att hon ville ha ett gruppfoto tillsammans med Musse Pigg och alla hennes kompisar. Men Musse som hade långskift var trött och behövde gå på toaletten så han bad vänligt sångerskan och hennes vänner vänta ett par minuter.

Då brast det helt för Christina rapporterar TMZ. När hon fick höra att hon var tvungen att vänta brusade tvåbarnsmamman upp och skrek i ursinne åt den inhyrda tonåringen som var utklädd till Musse att han var ett rövhål varpå hon avslutade det hela med de ödmjuka orden:

– Va! Vet du inte vem jag är?

christina-aguilera

Christina Aguilera delade den här bilden på sin Instagram under sitt besök. Oklart om det var före eller efter incidenten. Foto: Xtina/Instagram

Musse forslades snabbt iväg till en särkerhetszon efter att Christinas entourage eldats på av stjärnans utbrott och börjat hota honom till livet, men hela sällskapet hann lämna platsen innan säkerhetsvakterna var på plats.

På Instagram låtsades dock inte Christina om att något särskilt hade hänt. I stället lade hon ut en glad bild på sig själv, fästmannen Matt Rutler, 29, och resten av vännerna och skrev:

– Skojigt födelsedagsfirande på världens gladaste plats, Disneyland.

SENASTE NYTT!