Christer Sandelin och Tommy Ekman har brutit all kontakt: "Du är en fruktansvärd människa"

Christer Sandelin och Tommy Ekman har brutit all kontakt: "Du är en fruktansvärd människa"

Christer Sandelin och Tommy Ekman har känt varandra sedan barnsben. Nu är vänskapen över. För gott. "Vi kommer aldrig någonsin spela tillsammans igen", säger Tommy till Hänt.

Christer Sandelin vill inte ha med Tommy Ekman att göra. Foto: Aftonbladet

Tommy Ekman tycker å sin sida att Christer är "fruktansvärd". Foto: All Over Press

Det var inte länge sedan killarna stod på scenen tillsammans.

Style på 80-talet! Foto: Stella Piuctures

Artisterna Christer Sandelin, 52 och Tommy Ekman, 53, har varit vänner sedan barnsben och spelat ihop sedan de startade bandet Freestyle 1978 som tonåringar. Men efter att ha hamnat i en olöslig konflikt har bandet nu gått i graven.

Enligt Tommy är Christers missbruk orsaken till att de brutit samarbetet. Christer publicerade för en tid sedan delar av deras mailkonversation på Facebook, ett konto han efter det har stängt ner:

– DET ENDA SOM GÖR ATT ALLA DRAR SIG UNDAN ÄR DU!!!! Inte du utan missbrukaren CHRISTER SANDELIN. Och att du har mage att attackera mej och hota att sätta ihop Freestyle utan mej… Du är helt utan självinsikt och beter dig som en fruktansvärd människa. SKÄMS!

Innan dess skrev Christer i ett mail till Tommy:

– Jag kommer ta Freestyle vidare med Jocke och Gigi… För om du frågar 10 personer om dom tänker på Christer Sandelin eller Tommy Ekman, förknippar med Freestyle, så är det 8 av 10 som säger mitt namn… Jag har ingenting med din verksamhet att göra… Nu är det nog Tommy…

Orsaken till konflikten verkar vara att Tommy spelat med Gyllene Tiders trummis Micke Syd, 53. Tidigare i samma mail skriver nämligen Christer bland annat:

– Har hört att du är på g med brinken och Micke ö.. Öken, menar syd Shalllallala vooko Nu tutar det i ladan.

När Hänt frågar Tommy vad som hänt svarar han kortfattat men bestämt:

– Det är inget jag vill eller har lust att prata om. Vi har brutit all kontakt och kommer aldrig någonsin spela tillsammans igen.

 

FRÅN FÖRSTASIDAN