TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Christer Sandelin och Tommy Ekman har brutit all kontakt: "Du är en fruktansvärd människa"

24 sep, 2014 
AvOla Brising
Christer Sandelin och Tommy Ekman har känt varandra sedan barnsben. Nu är vänskapen över. För gott. "Vi kommer aldrig någonsin spela tillsammans igen", säger Tommy till Hänt.
Annons

Artisterna Christer Sandelin, 52 och Tommy Ekman, 53, har varit vänner sedan barnsben och spelat ihop sedan de startade bandet Freestyle 1978 som tonåringar. Men efter att ha hamnat i en olöslig konflikt har bandet nu gått i graven.

Enligt Tommy är Christers missbruk orsaken till att de brutit samarbetet. Christer publicerade för en tid sedan delar av deras mailkonversation på Facebook, ett konto han efter det har stängt ner:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– DET ENDA SOM GÖR ATT ALLA DRAR SIG UNDAN ÄR DU!!!! Inte du utan missbrukaren CHRISTER SANDELIN. Och att du har mage att attackera mej och hota att sätta ihop Freestyle utan mej… Du är helt utan självinsikt och beter dig som en fruktansvärd människa. SKÄMS!

Innan dess skrev Christer i ett mail till Tommy:

– Jag kommer ta Freestyle vidare med Jocke och Gigi… För om du frågar 10 personer om dom tänker på Christer Sandelin eller Tommy Ekman, förknippar med Freestyle, så är det 8 av 10 som säger mitt namn… Jag har ingenting med din verksamhet att göra… Nu är det nog Tommy…

Orsaken till konflikten verkar vara att Tommy spelat med Gyllene Tiders trummis Micke Syd, 53. Tidigare i samma mail skriver nämligen Christer bland annat:

– Har hört att du är på g med brinken och Micke ö.. Öken, menar syd Shalllallala vooko Nu tutar det i ladan.

När Hänt frågar Tommy vad som hänt svarar han kortfattat men bestämt:

– Det är inget jag vill eller har lust att prata om. Vi har brutit all kontakt och kommer aldrig någonsin spela tillsammans igen.

 

Annons