LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christer Lindarws chock efter plötsliga dödsfallet: ”Tomt och meningslöst"

29 nov, 2023 
Linn Seipel
christer lindarw i sorg
Showartisten Christer Lindarw har underhållit Sverige i snart 50 år.
Nu berättar han om en tragisk incident i hans familj – som ledde till plötslig död.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Lindarw avslöjar – Så ser framtiden som skådespelare utBrand logo
Christer Lindarw avslöjar – Så ser framtiden som skådespelare ut

Christer Lindarw, 70, har synts i rampljuset sedan 1976 då han scendebuterade med en transvestitroll. Sedan dess har mycket hänt och under åren har vi sett honom både som programledare, skådespelare, showartist och sångare.

Christer fyllde 70 tidigare i år, i anslutning till Melodifestivalen, vi varpå Hänt stötte på honom på efterfesten där han berättade om känslorna.

– Det var fantastiskt fint!, sa han då.

I en senare intervju, denna gång med Aftonbladet, lät det inte lika positivt.

– Siffran är inte rolig, den låter ju hemsk. Jag hymlar inte med att jag inte tycker det är kul att åldras. Folk säger att de inte skulle vilja vara 30 år igen, men det skulle jag gärna vara. Det är också en viss sorg att åldras. Även om man tränar och försöker hålla sig fräsch så vet man ändå att det närmar sig ett slut, sa han till

Annons

Christer Lindarws stora sorg efter plötsliga dödsfallet: ”I chock och förtvivlan”

Nu möts Christer av en annan sorg i livet. I ett hjärtskärande inlägg på Instagram berättar han om den plötsliga förlusten av en nära familjemedlem.

”I chock och förtvivlan över att min kära moster Ann-Christin hastigt gick bort igår. Jag kan inte ta in det. Hon var ju så full av liv och energi. Hon har alltid varit som en storasyster till mig. Hon var bara drygt fem år när jag föddes. Så vi har ju växt upp tillsammans. Ann-Christin hade alltid full fart. Jobb, jympa, familj och vänner. Hon värnade om familjen och höll ihop oss alla. Ordnande alltid med fest på födelsedagar och högtider, skriver Lindarw och fortsätter:

”Hon saknas nu av sin man Thore och alla barn och barnbarn. Hon älskade sina barn och barnbarn över allt på jorden! Efter att min mamma dog, så blev Ann-Christin den som ringde och alltid brydde sig om mig. Nu känns allt bara så tomt och meningslöst. Och hon var ju bara 76 år för faan. Jag kommer att sakna dig oerhört Ann-Christin. Men sorgligast är det för barnen och barnbarnen som mist sin mamma, farmor och mormor. Tänker på er”, avslutar han följt av två röda hjärtan och en vit duva. I inlägget syns flera bilder på den avlidne och hennes närmasta familj.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Jimmy Wixtröm/TT

Annons