Därför skaffade Christer Lindarw aldrig barn – orden om beslutet

Christer Lindarw

Christer Lindarw är en av Sveriges mest folkkära artister och skådespelare.
Artisten har valt att inte skaffa några barn, nu berättar han varför.
Christer Lindarw om sveket med pappan: ”Anti”
0:55

Efter reklamen: Christer Lindarw om sveket med pappan: ”Anti”

(0:55)

Slå på ljud

Christer Lindarw, 68, är en av Sveriges mest populära stjärnor. Många ser honom som en legendar som dragshowartist i folkkära gruppen After Dark.

Christer sjunger och dansar inte bara, på senare dagar har han också agerat skådespelare. Nu senast är han aktuell i rollen som Danny i succéserien Bonusfamiljen på SVT.

– Jag var lite rädd första omgången, jag hade ju inte gjort film och tv på det sättet, har Christer Lindarw tidigare berättat för Femina. Han fortsatte:

– I början tänkte jag ”Jag kommer att göra bort mig” och ”Usch, ska de filma från det hållet”. Nu är jag lite mer självsäker och tänker att jag får se ut hur som helst och bara kör. Då blev det mycket bättre.

I serien blir han en slags ”bonusfarfar”, men i det verkliga livet har Christer inga barn. Nu berättar artisten om orsaken till det.

Christer Lindarws ord om att inte ha skaffat barn

Att inte skaffa barn har inte varit något frivilligt eller aktivt beslut som Christer tagit. Han hade gärna haft barn, men resan dit var minst sagt svår.

– Hade jag varit yngre gay i dag och med den inställningen och de möjligheter som finns i dag så hade jag velat det, berättar Christer Lindarw i en intervju med Femina. Han fortsätter:

– Men på min tid fanns det inte på kartan. Att komma ut som gay var detsamma som att inte få barn. Det var en tjejkompis som inte har träffat någon som frågade när hon närmade sig 40 om vi skulle försöka tillsammans. Jag var 55 och kände att jag var för gammal.

Christer Lindarw på event

Christer Lindarw.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Jimmy Wixtröm/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN