Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christer Björkmans besked efter akuta insjuknandet under Eurovision

22 maj, 2019 
Christer björkmans besked efter kollapsen under Eurovision
Melodifestivalen-profilen Christer Björkman insjuknade hastigt under Eurovision song conest 2019. Nu har han opererats på sjukhuset i Israel – och uppdaterar sina fans om sitt hälsotillstånd i ett inlägg på Instagram.
Annons
Här är vinnaren av Eurovision song contest 2019 enligt oddsenBrand logo
Här är vinnaren av Eurovision song contest 2019 enligt oddsen

Tv-profilen Christer Björkman, 61, befann sig i Tel Aviv under Eurovision song contest för att arbeta med programmet samt stötta Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik, 36, och bidraget Too late for love. Men under lördagen drabbades han av en blodpropp i halsen och fick föras akut till sjukhus.

Christer Björkman hade befunnit sig i Israel i två månader när han insjuknade och missade den direktsända finalen, enligt Aftonbladet. Till en början var Melodifestivalen-profilens tillstånd livshotande, men redan under lördagskvällen var han så pass pigg att han kunde följa John Lundvik och de andra artisterna på tv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett inlägg på Instagram delade Christer Björkman med sig av en bild från sjukhussängen.

”Inte som planerat. Men jag blir väl omhändertagen och, som tur är, i tid! Grattis till Nederländerna och tack till John Lundvik för ett spännande drama”, skriver Christer Björkman.

Annons

Christer Björkman har opererats efter blodproppen

Sedan Christer Björkman insjuknade har han flitigt skrivit om hur han mår i sociala medier. Tidigare i veckan fick han besök från sin ”Eurovision-familj” och gav ett glädjande besked till sina följare:

”Jag har inte tid för att vara uttråkad! Eller orolig. Låt oss se vad morgondagen har att erbjuda”.

Nu har Christer Björkman opererats på sjukhuset i Tel Aviv – och uttalar sig om sitt hälsotillstånd i ett nytt inlägg på Instagram.

”Operationen igår morse gick bra. Efter 24 timmar av oro, en del smärta och obehag finns det i nuläget inga tecken på komplikationer. Jag vårdas fortfarande på intensiven men mitt tillstånd stabiliseras långsamt. Så än så länge har allt gått bra.”

I kommentarsfältet har Christer Björkman redan fått flera lyckönskningar från oroliga följare och fans.

”Tänker på dig”, skriver en person.

”Vi skickar styrkekramar!”, skriver en annan.

”Tycker synd om dig som drabbades av detta men är tacksam för att du befann dig just där du kunde få omedelbar vård!”, skriver en tredje.

FOTO: TT, Instagram

Annons