LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Christer Björkman har köpt hus – stora lyckan med Martin Kagemark

05 okt, 2023 
CHRISTER BJÖRKMAN, MARTIN KAGEMARK
Christer Björkman flyttade till USA i samband med lanseringen av American song contest.
Nu kan han avslöja att han och maken Martin lagt vantarna på ett hus – i Sverige!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Björkman om att ta Mello till USABrand logo
Christer Björkman om att ta Mello till USA

Schlagerprofilen Christer Björkman varit gift gift med körsångaren Martin Kagemark i över 20 år. De senaste två åren har de däremot bott i USA eftersom Christer Björkman där han lanserade Eurovision-liknande konceptet American song contest.

Konceptet gick däremot inte hem på samma sätt som i Europa, där sångtävlingen är en fullkomlig succé.

– Jag kan inte styra över hur kanalen lyckas få ut budskapet och hur de lyckas sprida vetskap om det här programmet. Det kan jag inte göra så mycket åt. Det är egentligen en fråga för dem att svara på. Är de nöjda med hur de fick ut budskapet? Nej, det tror jag inte. Är de nöjda med tittarsiffrorna? Nej, det tror jag inte heller. Är de nöjda med att de flyttade fyra veckor så de hamnade på samma startdatum som Idol? Nej, det tror jag inte heller de är nöjda med, sa han i podden Tv-fabriken.

Annons

Christer Björkman klar för Eurovision 2024

Sedan dess har mycket hänt och nyligen stod det klart att han blir tävlingsproducent för Eurovision i Malmö 2024.

– Jättehärligt, jag älskar det projektet, det är det bästa tv-programmet i världen. Det är det största underhållningsprogrammet i världen och det går inte att tacka nej till, sa Christer Björkman till Hänt när vi träffade honom på Moulin Rouge-premiären.

Med tanke på uppdragen i Sverige i vår så kanske många hade trott att Christer och maken flyttar hem från USA. Men så blir det inte.

– Jag kommer pendla. Vi lärde oss nånting under covid och det är att det går väldigt bra att köra Zoom eller FaceTime. Det fungerar väldigt bra att jobba på distans också, säger han till Expressen.

Christer Björkman om nya husköpet i Sverige

Innan Christer Björkman och Martin Kagemark flyttade till USA bodde de i Nacka i Stockholm. Men nu kan de avslöja att de köpt ett hus i södra Sverige!

– Vi har inte vår bas i Stockholm längre när vi är i Sverige utan vi har flyttat närmare våra familjer. Jag är ju från Borås och Martin är från Värnamo och Varberg är mycket närmare till dem så vi kan träffa dem oftare än bara till jul och födelsedagar, säger Christer Björkman till Expressen.

Han kan avslöja att huset håller på att renoveras och läget verkar det inte vara några som helst fel på.

– Det är ett litet hus på stranden som vi fixar och donar med.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons