Chris Kläffords stora familjelycka med flickvännen: ”Familjen har vuxit”

Chris Kläfford och kärleken Bob Linger har varit ett par i 10 år.
Nu visar artisten upp den stora lyckan.
”Familjen har vuxit!”, skriver han.
Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”
0:48

Efter reklamen: Därför toppades Chris Kläfford från att prata om sin Idol-vinst i amerikanska Talang: ”Vet inte hur de tänker”

(0:48)

Slå på ljud

Den berömda Chris Kläfford tog Sverige med storm när han vann Idol 2017. Sedan dess har han gjort succé även internationellt och har bland annat gjort den omåttligt populära covern på John Lennons Imagine.

Men hur ser det ut på det privata planet då? Chris har varit tillsammans med flickvännen Bob Linger sedan 10 år tillbaka och idag verkar de lyckligare än någonsin.

Nu berättar han dessutom att deras lilla familjen har vuxit!

Så träffades Chris Kläfford sin flickvän Bob

Chris och Bob träffades via internet och i en intervju med Expressen har Bob tidigare berättat om hur det gick till.

– Han mejlade mig. Jag hade lagt ut en massa bilder på tavlor, så skrev han att jag var en bra konstnär. Då gick jag in och kollade på hans bilder och han var ju så jävla snygg så det var bara att skriva, sa hon då och skrattade.

I samma veva berättade även Chris hur de såg på att skaffa barn.

– Att bilda familj nu vore ganska oproffsigt, vi har för lite tid för det. Barn vill man satsa på senare när man har tid för det. Jag vill kunna ägna all min tid åt mina framtida barn, sa han till tidningen.

Men trots att Chris och Bob inte har några barn i mänsklig form så har de det i två hundar. I ett inlägg på Instagram berättar Chris nu om den stora lyckan.

Chris stora glädje: ”Familjen har vuxit”

Sedan tidigare har Chris och Bob hunden Lavey. Det är en pitbull och paret har till och med gjort en egen Instagramprofil till honom. Men som om det inte vore nog har de nu skaffat en till hund, nämligen valpen Koopa.

I ett inlägg på Instagram visar Chris nu stolt upp familjens nytillskott.

”Familjeuppdatering! Familjen Kläfford har vuxit! Möt Koopa, vår lilla franska bulldog-bebis! Vi är så exalterade över att ha honom hos oss. Vi kommer att ge honom ett fantastiskt liv med så mycket kärlek och glädje!”, skriver han under en bild på honom och hundarna och fortsätter:

”Deras mamma är bakom kameran som alltid.”

Och i kommentarsfältet är det många som gratulerar paret till den stora lyckan!

d

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN