Artikeln innehåller reklamlänkar

Chris Kläffords ord efter utslagningen i Americas got talent

Chris Kläfford om America got talent 2019

Den tidigare Idol-vinnaren Chris Kläfford tog sig till semifinalen av Americas got talent. Men under morgonen stod det klart att rösterna från tittarna inte räckte för att ta honom vidare. I ett inlägg på Instagram berättar han själv om upplevelsen och tankarna efter att ha deltagit i programmet.
Slå på ljud

Chris Kläfford, 30, slog igenom i Idol för två år sedan, där han inte helt oväntat stod som segrare i slutändan. Han blev en tittarfavorit redan efter sin första stund i tv-rutan, och nog höll det i sig hela vägen. För bara veckor sedan kunde tittare se honom i tv-rutan igen – men inte i den svenska tablån.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I år ville han ta sin karriär till nya höjder. Han var en av alla de tävlande i amerikanska Talang, America got talent. Och nog blev han en favorit hos många tittare även där. Tittarna röstade honom hela vägen till semifinalen, och juryn har gett honom stående ovationer.

Men efter framträdandet i semifinalen, då han framförde den egna låten If not with you, for you, var juryn inte lika imponerade som tidigare.

– Jag älskar dig och du har en fantastisk röst, men jag vet inte om jag älskar din strategi, sa juryveteranen Howie Mandel, 63, enligt Parade och fortsatte:

– Den här låten nådde inte fram till mig. Din första låt var John Lennons och den lyfte taket. Jag tror inte att det här kommer ge dig rösterna.

Även jurymedlemmen Simon Cowell, 59, sågade artisten.

– Låten du sjöng i mellanomgången var din starkaste och jag tror att du borde ha sjungit den ikväll, sa han i tv-programmet.

Men jurymedlemmen Julianne Hough, 31, höll däremot inte alls med.

– Jag dras med om jag kan stänga mina ögon och det berör mig. Det var fantastiskt, sa hon och fick medhåll av jurykollegan Gabrielle Union, 46:

– Varje gång du öppnar din mun… jag älskar dina originallåtar. Jag tror att USA kommer att rösta på honom.

Orden efter

Men rösterna från tittarna räckte inte hela vägen. Chris Kläfford tog sig inte vidare från semifinalen, men han är inte allt för besviken över det. I ett inlägg på Instagram tackar han alla som röstat på honom, och skickar kärlek till sina fans.

Snacka om en galen resa. Jag skickar så mycket kärlek till alla som har röstat vidare mig så lång i den här tävlingen. Hela den här grejen var något jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. men tack vare er blev jag en semifinalist i en av de största underhållningsshowerna i världen.

Jag älskar er alla och hoppas att vi ses snart!

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!