Chris Browns bisarra barnkalas för 240 000 kronor

Chris Brown kom inte till sin dotters 2-årsdag men har man pengarna så kan man ju alltid köpa sig fri - eller?

 Chris Brown, 27, har råd. Att Hollywood-stjärnorna älskar att skämma bort sina barn vet vi. Ingen har väl glömt när Kim Kardashian, 35, spenderade över 300 000 kronor på barnfestivalen Kidchella för att fira dottern Norths, 3, ettårsdag. Eller ja, ingen utom North har glömt det iallafall.

Nu är det Chris tur. När dottern Royalty nyligen fyllde två år sparade inte pappa på pengarna.

Chris Brown med dottern Royalty.

Royalty fick ett kungligt kalas och gjorde entré som en prinsessa ur Disney-filmen “Frost” iklädd en specialdesignad himmelsblå kreation. Givetvis ville Chris Brown fira med ett storslaget kalas som alla pratade om.

https://www.instagram.com/p/BF6nt0jvpYc/?taken-by=chrisbrownofficial

Eller fira och fira. Nu var han ju inte själv på plats eftersom han var ute på turné men han var noga med att meddela via Instagram att dottern fyllde år och att han pröjsade.

“Kalla mig “ghetto” men jag vill skämma bort min dotter, jag ger henne inte bara prylar utan lär henne ödmjukhet, självförtroende och jämställdhet.”

Kalaset gick på 240 000 kronor enligt TMZ. Enbart godis, tårta och kakor kostade 80 000 kronor. Synd bara att inte Chris själv var med… Frågan är. Vad var viktigare den dagen?

Av Caroline Ego

Foto: IBL

SENASTE NYTT!