Chocken – Jocke och Jonnas nya besked om barnets kön: ”Vad sjukt”

Joakim och Jonna Lundell avslöjar ett nytt kön på bebisen

För drygt en månad sedan avslöjade Joakim och Jonna Lundell könet på barnet i Jonnas mage, men efter ett nytt ultraljud får makarna ett chockerande besked.

För drygt en månad sedan avslöjade de blivande föräldrarna Joakim ”Jocke” Lundell, 32, och Jonna Lundell, 24, vilket kön deras kommande bebis har genom att skära i en specialbeställd tårta som avslöjade könet först när makarna skar i den. Färgen inuti tårtan var blå, och där med firade makarna att bebisen i Jonnas mage var en pojke.

För att ta reda på könet då hade Jocke och Jonna tagit ett DNA-test, som med 98 % chans visar rätt kön på barnet. Men i en ny video på deras Youtube-kanal besöker Jocke och Jonna en barnmorska för att göra ett 3D-ultraljud som bland annat kommer att visa barnets faktiska kön. Innan besöket diskuterar de hur ”sjukt” det hade varit om det nu visade sig vara en tjej och inte en pojke.

– Det är jättesjukt om vi öppnat en tårta och firat och grejer, och haft fel. Det är typiskt höjden av pinsamhet, säger Joakim Lundell innan besöket.

– Men vi bryr oss inte om könet egentligen. Så länge bebisen är frisk är vi nöjda, tillägger Jonna Lundell då.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband

Både Jocke och Jonnas magkänsla säger att deras tidigare DNA-test gett fel resultat, och att det faktiskt ligger en tjej där inne i magen.

– Fatta vad sjukt det skulle vara om det visade sig att det var en tjej nu, att det var de där två procenten som va fel, säger Jonna Lundell och fortsätter:

– Visar det sig att det faktiskt är en tjej nu så startar ju duellen igen om flicknamn. Lill-bebis får den heta då. Nej, något ska vi väl komma fram till, men det är en kamp måste jag säga.

I videon får vi följa med in på ultraljudet, och väl där får Jocke och Jonna resultatet som de båda trott: det är inte en pojke utan en flicka!

– Det är definitivt en tjej säger de, säger Jonna Lundell lyckligt.

Så här såg det ut tidigare när Joakim Lundell och Jonna Lundell tog reda på barnets kön:

Tårtan som avslöjar könet på barnet!

Joakim och Jonna Lundell tar reda på barnets kön genom att skära i tårtan.

Det blir en pojke!

HETAST PÅ HÄNT TV: ANTONIJA MANDIR raggar på random kille på stan – fångas på film (JONNA OCH JOHANNA-challenge)

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell visar upp sin gravidmage efter nya beskedet

LÄS OCKSÅ: Jocke och Jonna Lundell avslöjar könet på barnet: ”Jag är chockad”

FOTO: Youtube

Senaste nytt