Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Chocken i Biggest loser efter Simon Ellus avslöjande: ”Oväntat”

14 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Simon i Biggest loser
I kvällens avsnitt av Biggest loser på Sjuan återvänder tre gamla deltagare till slottet. Under invägningen blir gänget minst sagt chockade efter Simon Ellus avslöjande.
Annons
Anna Brolins tårar efter deltagarnas ord i Biggest loser: ”Wow”Brand logo
Anna Brolins tårar efter deltagarnas ord i Biggest loser: ”Wow”

I kvällens avsnitt av Biggest loser 2019 återvänder Simon Ellus, 28, Malin Öström, 28, och Markus Edlund, 43, till slottet, efter att de tidigare eliminerats från tävlingen. Snabbt efter återkomsten samlas deltagarna i köket för att prata om hur de haft det under tiden de varit borta, och Klara Asp är snabb med att avslöja vilka deltagare som har fördelar inför veckans invägning.

– Sune har ett kilo avdrag, Mattias har ett halvt och Maria är immun, säger Klara.

Simon blir förvånad över att hon är så snabb med att avslöja deltagarnas fördelar, eftersom det bara får honom att vilja träna ännu hårdare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev jätteförvånad när de sitter och klämmer ur sig att Maria är immun, Sune har ett kilo minus och Mattias har ett halvt kilo minus det första de gör när vi frågar. Det är ju bara idiotiskt, säger han.

Annons

Deltagarnas chock efter Simon Ellus avslöjande

När Klara sedan frågar om någon av återvändarna har någon fördel, ljuger Simon och säger nej trots att han har ett halvkilosavdrag.

– Jag tänker absolut inte berätta om mitt halvkilosavdrag jag har på nästa invägning . Det är bara dumt, det kommer bara trigga dem ännu mer. Det kommer jag hålla på tills på invägningsdagen när Anna berättar det, säger Simon.

När det väl är dags för invägning avslöjar programledaren Anna Brolin, Simons fördel. Avslöjandet chockar resterande deltagare och de blir frustrerade över att Simon undanhållit informationen.

– Vad i helvete, Simon sa aldrig till mig att han hade fått en fördel. Det är jobbigt nog att tre redan har det, men att fyra nu har det gör att man blir mer stressad, säger Klara.

Mattias Lag fortsätter:

– Att Simon hade ett halvkilosavdrag var ju ganska oväntat. Jag har ju alltid en förhoppning om att han ska åka ut, så det överraskar mig negativt och jag tycker inte det är speciellt festligt, säger han.

FOTO: TV4 play

Annons