Triangeldramat i Ex on the Beach: ”Väntade mig ett frieri”

Anna-Lisa och Adde i Ex on the beach

Anna-Lisa Herascu och Andrijano "Adde" Mijanovic träffades i Ex on the Beach första säsong och har efter det varit ett par i tre år. Nu dyker båda upp i Ex on the Beach igen – med den minst sagt delad syn på sin relation. Adde har under programmets gång haft ögon för Diana Baban, och Anna-Lisa avslöjar i sin tur att hon förväntade sig ett frieri.

Anna-Lisa Herascu och Andrijano “Adde” Mijanovic träffades för första gången i säsong ett av Ex on the Beach Sverige och deras relation ledde till ett tre år långt förhållande. Men kärleksrelationen har inte varit en dans på rosor. Det har varit en del drama och uppbrott genom åren, men trots det har de alltid hittat tillbaka till varandra.

Nu ser vi Adde ännu en gång i Ex on the Beach, och den här gången klev han enligt sig själv in dokusåpan som singel. Han förklarar dock för de andra deltagarna att han precis innan sin medverkan avslutat en tre år lång relation.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

I årets säsong har tittarna istället kunnat se hur Adde faller för Diana Baban, och gör allt för att hon ska gilla honom tillbaka. Men det är inte helt lätt, Diana försöker hela tiden påvisa att de bara är vänner. Men efter flera veckor i huset börjar Diana ge med sig och visa tycke Adde.

Anna-Lisa kraschar den romantiska dejten

Och olyckligt nog är det precis då som Anna-Lisa dyker upp i programmet för att krascha Diana och Addes romantiska dejt. När Adde sitter med en ögonbindel på sig för att bli matad av Diana med diverse frukter dyker Anna-Lisa upp – och kysser Adde utan att han ser att det är hon. Men hon får inte alls den reaktion som hon hade väntat sig. Han reagerar knappt och det får henne att ifrågasätta det hela.

– Men omg, du ska ju reagera! Som att du inte skulle reagera på att hon skulle kyssa dig?, säger Anna-Lisa och pekar på Diana. Hon fortsätter:

– När jag kysste Adde så fortsatte han kyssa tillbaka, det förväntade jag inte mig eftersom att han ju trodde att det var Diana som kysste honom. Då blev jag ju förbannad, när han egentligen ska säga att “men euw Diana, det räcker”.

Men sanningen är att Adde och Diana gjort mer än att kyssas, det har även haft sex inne i huset, vilket Anna-Lisa snabbt listar ut – och blir rasande.

Väntade sig ett frieri

Anna-Lisas syn på relationen med Adde är en annan än den han har förklarat för de andra deltagarna. Enligt henne var deras relation inte slut när Adde klev in i huset, enligt henne var de fortfarande ett par.

I eftersnacksprogrammet Exen berättar allt försöker programledaren Carolina Gynning reda ut hur relationen egentligen såg ut. Hon frågar Anna-Lisa vad hon förväntade sig när hon klev in i den här säsongen, och svaret blir minst sagt oväntat.

– Oj, jag förväntade mig faktiskt ett frieri, säger Anna-Lisa.

Men kanske mer oväntat är Addes svar på det.

– Ja, jag trodde faktiskt också att det skulle bli på det sättet, säger han då.

Båda deltagarna erkänner då att det var något de tidigare hade diskuterat, att de skulle förlova sig i programmet. Adde erkänner att han hade med sig en ring.

– Allt var klart. Planen var att det skulle bli så, men planen blev annorlunda, säger Adde, vilket får de andra deltagarna att tappa hakan. Han fortsätter förklara:

– När jag gick in i huset så fick jag en flipp. Jag kände att hon förtjänade någon bättre. Och jag gjorde allt det där, allt i huset som ni ser, alla kommentarer och allt jag gör, det var på grund av att jag ville att hon skulle gå vidare. Jag kände bara att hon skulle gå vidare ifrån mig och det var det enda sättet för att hon skulle göra det. Diana var den tjejen som hon verkligen skulle känna att “fan alltså” och bara få det där extra hatet.

Hemliga planen innan inspelningen

Anna-Lisa förklarar att planen mellan henne och Adde var att gå in som singlar i programmet, eftersom att de båda kände till varandras medverkan, men i hemlighet var de ett par. Adde hade därför fått två frikort där han skulle få hångla med två olika tjejer, så att ingen skulle misstänka att de var ett par. Men den planen blev inte som tänkt.

– Inga av våra vänner trodde att han skulle göra som han gjorde, det fanns inte i min hjärna, säger Anna-Lisa om situationen.

När andra deltagare, inklusive Diana själv, ifrågasätter huruvida hans känslor för Diana i programmet var äkta eller inte hävdar han att det endast var ett spel för att få Anna-Lisa att komma över honom.

– Jag är ganska tom alltså. Jag känner inte något för någon.

Ex on the beach och Exen berättar allt sänds på torsdagar och söndagar klockan 22.00 och 23.00 på Dplay.

LÄS OCKSÅ: Sveket mellan Jasmine och Adrian i Ex on the Beach: ”En kniv i hjärtat”

LÄS OCKSÅ: Paow i storbråk under Ex on the beach-inspelningen

FOTO: Dplay