TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Chippen Wilhelmsson om tuffa tiden med frun Oksana

14 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Oksana Wilhelmsson
För ett par år sedan flyttade fotomodellen Oksana Wilhelmsson till Dubai tillsammans med maken Christian ”Chippen” Wilhelmsson och deras tre barn.
Nu berättar maken om den tuffa tiden i det nya landet – och beslutet för barnen. – Det är en mycket märklig tillvaro, berättar han för Kvällsposten.
Annons
Zlatans ord om familjen – nya beslutet för Helena och barnenBrand logo
Zlatans ord om familjen – nya beslutet för Helena och barnen

Tillsammans med hustrun Oksana Wilhelmsson, 35, bor Christian ”Chippen” Wilhelmsson, 40, och barnen Naomi, 9, Leon-Prince, 7, och Lennox, 5, i en 500 kvadratmeter stor villa i det solgnistrande Dubai.

Den före detta fotbollsspelaren och modellen hittade varandra redan 2006 och efter att ha varit förlovade i över tre år gifte de sig under en hemlig ceremoni i Los Angeles. Men sedan Chippen lagt upp fotbollsskorna på hyllan har paret varit bosatta i Dubai där barnen går i en amerikansk privatskola medan mamma och pappa sysslar med sitt.

Coronavirusets snabba spridning i samhället har dock satt upp käppar i hjulet för paret, som nu lever isolerade i lyxhuset och bevakas av polisens drönare.

– Polis patrullerar på gatorna. Drönare, med högtalare och kameror, flyger omkring och uppmanar folk att vara inomhus. Man har svårt att förstå vad som händer, säger Chippen till Kvällsposten och berättar att den som bryter mot karantänen komma att straffas med böter eller fängelse.

Annons

Beslutet för barnen

Men trots att Chippen berättar för tidningen att den nya situationen satt förhållandet med Oksana och barnen på kant ser han fortfarande positivt på sin egen tillvaro.

– Nu kan man göra saker man inte fått tid med tidigare. Vi lägger pussel, spelar spel och man aktiverar sig i hemmet på ett annat sätt, säger han till Kvällsposten och fortsätter:

– Vi gör mycket tillsammans med barnen, jag och min fru. Jag tränar en hel del och vi kan bada i vår pool. Det gäller att vara aktiv, säger ”Chippen”.

Normalt går parets tre barn i en amerikansk privatskola dit de körs och hämtas av familjens chaufför. Men något sådant blir inte av nu då Dubais alla skolor stängt ner sin verksamhet, och man behöver mask och plasthandskar bara för att kunna ta sig till mataffären.

Istället får barnen sköta sitt skolarbete från datorn, vilket Chippen berättar får ganska bra – även om det kanske blir ett eller två fler spel iPaden än vanligt.

FOTO: TT 

Annons