Charlotte Perrellis vändning efter ex-maken Nicolas otrohet

Charlotte Perrellis ord om kärlekssveket – vändningen efter otroheten

Charlotte Perrelli har tidigare berättat att hennes ex-man var otrogen mot henne under deras relation.
Nu berättar hon att det kom något positivt med allt ont.
– Ibland är det faktiskt så att det som man tror är det värsta som händer en kanske till och med blir något positivt, säger hon i Renées brygga.

Charlotte Perrelli, 45, mötte sin stora kärlek Anders Jensen, 42, på Facebook. Anders skrev till Charlotte – som efter viss tvekan skrev tillbaka. Idag är de gifta och har en stor familj tillsammans.

Fyra år innan de träffades hade Charlotte gått igenom en oerhört svår tid. Hon hade fått veta att hennes dåvarande make, Nicola Perrelli, 50, varit otrogen mot henne.

I sin bok, Flickan från Småland, berättar sångerskan öppet om chocken när hon fick veta sanningen om Nicola.

På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv”, skriver Charlotte Perrelli i boken.

Denna vecka är Melodifestivalen-stjärnan gäst i programmet Renées brygga på TV4. Ett av samtalen kommer så småningom in på otrohetsdramat och programledaren Renée Nyberg frågar Charlotte hur ex-makens otrohet påverkade hennes tillit.

– Det tog många år för mig att känna att det här kan jag försiktigt testa på igen. Utan jag kände att: nej, men då skiter jag i det. Det var inget för mig. Jag ska leva själv, säger Charlotte Perrelli i Renées brygga.

Fler barn i Charlottes liv

Med ex-maken har Charlotte barnen Alessio, 14, och Angelo, 16. Med nya maken Anders Jensen har hon barnen Adrian, 6, och Alvin, 1,5. Anders har också en dotter sedan tidigare så nu har Charlotte Perrelli fått en riktigt stor familj.

I Renées brygga berättar sångerskan att skilsmässan och otroheten på så sätt faktiskt gett något positivt – trots att hon verkligen inte trodde det då.

– För barnen är det ju en sorg så klart, ur en aspekt. Men ur en annan aspekt har ju de också blivit berikade med mer syskon och en ny man som också är en bonusfigur i deras liv, säger Charlotte Perrelli.

Hon fortsätter:

– Så ibland är det faktiskt så att det som man tror är det värsta som händer en kanske till och med blir något positivt.

FOTO: Mattias Hansson/TT, TV4

SENASTE NYTT!