Charlotte Perrellis uppoffring för familjen: ”Tar ett steg tillbaka”

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i sju år.
Nu berättar Charlotte om ett beslut hon har tagit för familjen.
”Tar ett steg tillbaka”, skriver hon.
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i sju år och tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian. Både Charlotte och Anders har också barn från tidigare relationer och med familjepussel och två tidskrävande karriärer krävs det att man ställer upp för varandra.

Nu berättar Charlotte om sin uppoffring som hon gjort för Anders och familjen.

Så träffades Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte och Anders har båda varit öppna med hur deras kärlekshistoria började. I dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland berättar Charlotte bland annat att det var Anders som tog kontakt med henne på Facebook.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, säger hon i dokumentären.

Charlotte hade dessutom inte några som helst planer på att dejta, något som hon berättat om i SVT:s Stjärnorna på slottet.

– Jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag befann mig i en period där jag hade bestämt mig för att inte leva med en man. Jag kände att jag levde ju med mina två pojkar och var både trygg och väldigt lycklig i det, sa hon i programmet.

4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Se klippet här!

Men trots det så kom de i kontakt och resten är historia!

Charlotte Perrellis uppoffring för familjen: ”Jag tar ett steg tillbaka”

Under deras år ihop har de minst sagt bivit ett team. På sin blogg berättar Charlotte nu om hur hon på senare tid bestämt sig för att ta ett steg tillbaka för sin familjs skull.

”Det handlar om att ge och ta. När Anders och jag träffades för 10 år sedan var jag mitt uppe i min karriär. Extremt busy och tyckte inte riktigt jag hade tid med kärlek. Första åren tillsammans jobbade jag otroligt mycket och hårt som jag alltid gjort. Anders reste med mig överallt. Långa turnéer. Sedan under graviditeten med Alvin 2018 så drog jag ner på tempot på grund av komplikationer. Sedan kom Corona. Jag har hela tiden haft lite smått att höra men inte alls på samma sätt. Nu jobbar Anders extremt mycket. Det är hans tid!!!”, skriver hon och fortsätter:

”Nu är det min tid att backa honom. Jag tar ett steg tillbaka (ska inte sluta jobba) men låter han jobba mer, jag tar större ansvar för familjen, reser ibland med honom på viktiga jobb….. som idag. Idag åker vi till New York.”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!