Charlotte Perrellis stora familjelycka – visar upp glädjen

Charlotte Perrellis stora familjelycka

Hemma hos makarna Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever också barnen Alessio, Angelo, Adrian, Alvin och Izabella. Och nu har familjen utökats ytterligare!
”Säg Hej till Mozart Storm!” skriver Charlotte.

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli har varit i rampljuset i många år, och hon är en av landets mest bokade artister. Men på senare dagar är det familjen som är artistens stora fokus. Maken Anders Jensen gifte hon sig med 2015, tre år efter att de föll pladask för varandra.

Två år innan bröllopet fick paret sitt första barn, Adrian, och för 1,5 år sedan föddes sonen Alvin. Men Charlottes senaste graviditet var tuff. Hon gick på en alternativ hormonbehandling för att öka chanserna att inte drabbas av missfall igen. Men några veckor före den beräknade förlossningen drabbades hon av vasa previa, vilket innebar att blödningar kunde uppstå och riskera både hennes och barnets liv. Men som tur var klarade sig både Alvin och Charlotte utan problem.

Charlotte Perrelli har det två barnen Alessio och Angelo från sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli. Även Anders har barn sedan tidigare, dottern Izabella, från sitt äktenskap med Suzanne Sjögren.

Visar upp nya familjetillskottet

Familjen på sju har nu blivit ännu större. Nu har familjen utökats ännu en gång! På Instagram visar Charlotte upp familjen senaste tillskott, lilla pomeranian-valpen som fått namnet Mozart Storm.

Säg Hej till Mozart Storm! 10 v gammal….. trodde aldrig vi skulle ge vika för detta men min man gjorde det och sedan jag med….”, skriver Charlotte Perrelli i ett inlägg på Instagram där hon delat en bild av sonen Adrian med valpen i famnen.

Det verkar som att barnen velat ha en hund, och att föräldrarna tillsist gav vika. Men inte verkar Anders och Charlotte hänga läpp för det.

På sin Instagram story delar Charlotte Perrelli med sig av mer glimtar från familjens första tid med en lilla valpen, och nog är det inte bara barnen som är lyckliga över familjens nya tillskott.

Där gosar bland annat Alessio och Anders med den lilla.

Alla gillar lille knytet…” skriver Charlotte när hon delar en bild av Anders och valpen ihop.

FOTO: TT