LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis relation till Anders Jensens ex-fru Suzanne

14 mar, 2020 
Charlotte perrelli relation til suzanne sjögren
Charlotte Perrelli och Anders Jensen firar i år 5 år som gifta.
Men innan Charlotte var Anders gift med TV4-profilen Suzanne Sjögren. Så är Charlottes relation med Suzanne idag.
Annons
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i snart fem år, och kärleken mellan makarna är stark. Förra veckan fick vi ta del av mer av deras relation i TV4-programmet Tillsammans med Strömstedts, där Jenny och Niklas Strömstedt nystar i kända pars relationer.

Efter programmet var det många tittare som hyllade Charlotte och Anders för deras kärlek.

Tack för ett fint avsnitt med äkta känslor”, skrev en person på Charlotte Perrellis Instagram, och en annan höll med:

Grät nästan när jag såg Anders blickar på dig och alla dessa känslor. Så underbart att se!”.

Anders Jensens tidigare relation

Innan Charlotte träffade Anders var hon gift med Nicola Perrelli, och tillsammans fick de barnen Angelo och Alessio. Men relationen fick ett slut efter att Charlotte upptäckte att maken var otrogen. För henne var det där efter inte självklart att hon skulle hitta kärleken igen.

Annons

– Jag trodde nog inte att jag var redo för en ny relation, även om de hade gått fyra år. Jag var inte sugen på det. Men jag tog ett steg i taget och tänkte detta kanske ändå är rätt och detta kanske ändå är något jag gillar. Det visade sig även vara en person jag kan ha utbyte av och så. Det blev ju faktiskt ganska bra också, har hon tidigare berättat i sin självbiografi Flickan från Småland.

Som sin hustru Charlotte har även Anders haft ett liv innan deras nuvarande relation. Han har nämligen tidigare varit gift med tv-profilen Suzanne Sjögren och tillsammans fick de dottern Izabella.

Suzanne och Anders gick tillslut skilda vägar efter att ha levt flera år tillsammans. Men Anders var fortfarande gift med Suzanne när han träffade Charlotte. Anders och Suzanne låg i en skilsmässa, som inte hade hunnit gå igenom än.

Charlottes relation till Suzanne Sjögren

I ett inlägg på Charlotte Perrellis blogg dementerade han däremot därefter att det skulle vara något drama mellan Charlotte och Suzanne, skriver Svensk dam.

Annons

”Det finns inga hard feelings inblandat. Charlotte och Suzanne har träffats över en kaffe och båda har bara gott att säga om varandra. Inget som helst drama”.

Charlotte och Anders har sönerna Adrian och Alvin ihop, och tillsammans med barnen Izabella, Angelo och Alessio blir de en stor familj.

Izabella bor hos Charlotte och Anders på halvtid, men hon syns inte på bild lika ofta som de andra barnen. Charlotte förklarade varför i ett inlägg på bloggen:

”Hon är här lika mycket som hos sin mamma, men jag har valt att inte blogga om henne för respekt till hennes mamma. Det är faktiskt inte “min” dotter”, förklarade hon då.

Förra året befann sig hela familjen på semester, och därefter delade Suzanne med sig av en bild som hon fått skickad till sig på dottern Izabella. Hon delade den själv på sin Instagram med varma ord.

”Fick den här bilden av Izabellas pappa från semester i Grekland. Mitt mamma hjärta smälte lite extra”.

FOTO: TT

Annons