Charlotte Perrellis oväntade stöd till Linus Wahlgren

Linus Wahlgren och Charlotte Perrelli

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli har sedan länge haft en vänskap med Pernilla Wahlgren.
Nu visar det sig att hon även har en koppling till Linus Wahlgren, då hon nyligen valde att stötta honom offentligt.

Pernilla Wahlgren och Charlotte Perrelli är både goda vänner och kollegor. De är Melodifestivalen-veteraner och välkända ansikten för det svenska folket. Men trots sitt gemensamma musikintresse finns det stora skillnader på hur de väljer att leva sina liv – framför allt hur de väljer att tillbringa sin lediga tid.

Pernilla och Charlottes olika beslut

I Pernillas podd Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med Sofia Wistam, har hon tidigare berättat om hur olika de prioriterar på sina semesterdagar. I avsnittet förklarar Pernilla att hon och Charlotte har olika synsätt på hur de vill tillbringa tiden vardera hus i Spanien.

– Hon åker iväg med allihopa till sitt ställe i Spanien. Jag följer henne på Instagram. Det första hon gör när hon landar det är att hon åker iväg på ett nöjesfält, sa Pernilla då i avsnittet och fortsatte:

– Dag nummer två spelar de golf, dag nummer tre spelar de tennis, dag nummer fyra är de på gokart, de är på paddel.  Det är så mycket aktiviteter hela tiden. Och vet du vad hon skriver? ”Jag bara chillar”. För mig är inte det här att chilla.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen fanns självklart på plats på premiären av Pernilla Wahlgrens nya show. Foto: Karin Törnblom/TT

Orden till Linus Wahlgren

Relationen mellan de två schlagerlegendarerna är ingen nyhet. Men nu visar det sig att Charlotte Perrelli även har en koppling till Pernillas lillebror Linus Wahlgren, som till skillnad från sin syster, håller sig lite mer tyst om sitt privatliv. Linus är just nu är aktuell i nya tv-serien Bäckström, baserad på en av Leif GW Perssons böcker. I ett inlägg på sin Instagram passar han nu på att tacka tittara som delat med sig av fina ord om den nya serien.

”Kuuuul att ni gillar Bäckström. Blir väldigt glad av att läsa era reaktioner”, skriver Linus på Instagram till en bild från serien.

I kommentarsfältet syns många imponerade fans som gläds åt att få följa serien som Linus skådespelar i. Dessutom har Charlotte Perrelli lämnat en stöttande hälsning och berättar att även hon tittar på serien.

”Sätt fart och spela in fler avsnitt nu. Har sett 4 och snart är den slut….paniiik!”, skriver Charlotte i en kommentar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!