TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis otäcka branddrama: "Huset minuter från att brinna ner"

16 dec, 2014 
AvMagdalena Divina Khodr
Adventsfirandet gick knappast som Charlotte Perrelli hade tänkt sig. Huset var nämligen sekunder från att brinna ner. "Hade vi inte varit hemma hade vi nog inte haft något hus kvar."
Annons

Adventsfirande blev inte riktigt som schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 40, och blivande maken Anders Jensen, 37, väntat sig. Julmiddagen blev hastigt avbruten av ett utlösande brandlarm som indikerade på rök i källaren. När Charlotte sprang ner möttes hon av en bolmande tjock rök.

– Ropade till Anders som kom med brandsläckaren…. Tack för att jag hade vett att införskaffa mig med 4 stycken brandsläckare, skriver Charlotte i sin blogg på Damernas värld.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Anders kom till undsättning, lyckades han släcka branden innan husets fönster och dörrar öppnades. När brandkåren anlände till parets villa kröp han hostandes på golvet.

Charlotte och Anders. Foto: IBL
Charlotte och Anders. Foto: IBL

– Två brandbilar, polis och Securitas fanns snabbt på plats och brandmännen kunde konstatera att Anders gjort en grym insats eftersom det inom ett par minuter hade tagit eld i bjälklaget och då hade branden spridit sig enormt snabbt! Obehagligt! skriver hon samtidigt som hon hyllar sin blivande makes heroiska insats.

Efter att elektrikerna arbetat i sju timmar, fann de två kablar i kläm som förorsakat branden i proppskåpet. Utan ett larm som indikerat på att något inte stått rätt till hade det 800 kvadratmeter stora huset på Djursholm fått katastrofala följder.

– Hade vi inte varit hemma hade vi nog tyvärr inte haft något hus kvar.

Annons