Charlotte Perrellis ord om maken Anders – efter tårarna

Charlotte Perrelli har en stor familj med maken Anders Jensen.
Nu berättar sångerskan om makens beslut efter de tuffa frågorna i tv.
”Man kan se i mina ögon att jag blir ställd”, säger hon.

Charlotte Perrelli, 45, är flickan från Småland som vunnit svenskarnas hjärtan med sin musik. Hon har varit dansbandsdrottning, tävlat flera gånger i Melodifestivalen och till och med vunnit Eurovision Song Contest.

Idag lever sångerskan och låtskrivaren ett lyckligt bonusfamiljeliv med sina totalt fem barn. För fem år sedan gifte hon sig med stora kärleken Anders Jensen, 43.

Med Anders har hon sönerna Adrian och Alvin. Sedan sitt tidigare äktenskap har Charlotte också barnen Alessio och Angelo. Anders Jensen har dottern Izabelle, 12, från ett tidigare förhållande.

Under våren var Charlotte Perrelli och Anders Jensen med i tv-programmet Tillsammans med Strömstedts. Där intervjuar Jenny och Niklas Strömstedt olika kända par och pratar om familjeliv, kärlek och svårigheter.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alessio och Izabella. FOTO: Karin Törnblom/TT

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alessio och Izabella. FOTO: Karin Törnblom/TT

I avsnittet tog de upp att Anders Jensens dotter Izabelle drabbades av cancer när hon var 2.5 år gammal. Frågorna om dotterns cancer tog Anders med överraskning. I programmet börjar han gråta när han pratar om det.

När Izabelle, som idag är helt frisk, som liten insjuknade hade Charlotte och Anders precis börjat träffas. Därmed var Charlotte delaktig under den svåra tiden och stöttade Anders så mycket hon kunde.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Berättar om tårarna

I en intervju i Expressen berättar nu Charlotte Perrelli om makens tårar i tv.

– När Jenny och Niklas började prata om Izabellas cancer så var vi oförberedda, vi blev helt tagna på sängen. Man kan se i mina ögon att jag blir ställd, för jag visste inte hur Anders skulle tackla det. Jag trodde att jag hade bättre koll på mina känslor – jag bröt ju ihop själv också.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen. Foto: Karin Törnblom/TT

Charlotte Perrelli säger också att Anders Jensen kan uppfattas som hård på grund av sin pondus. Men hon menar att det säger något om honom att kan kunde visa den skörare sidan av sig själv i tv.

– Han hade kunnat be om att få det bortklippt och sagt: ”Jag vill inte sitta och snora i tv – jag är VD för ett av de största bolagen i Sverige”. Men i det här läget kände han: ”Det här är äkta för dig och mig, jag kan bjuda på det. Det kan hjälpa någon annan i samma situation”, säger Charlotte Perrelli.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tillsammans med Strömstedts/TV4