Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis ord efter nya avslöjandet: ”Förstod inte”

01 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Charlotte Perrellis avslöjande om nya dokumentären.
Charlotte Perrellis självbiografi, Flickan från Småland, kom ut förra året. I våras gjorde hon en turné med samma namn. I höst kommer tv-dokumentären om sångerskans liv, också den med namnet Flickan från Småland. Nu berättar Charlotte om det nya som kommer fram i dokumentären.
Annons
Charlotte Perrelli om nya avslöjanden i dokumentären: “Aldrig pratat om innan”Brand logo
Charlotte Perrelli om nya avslöjanden i dokumentären: “Aldrig pratat om innan”

Charlotte Perrelli, 44, har haft musiken med sig i hela sitt liv. Hon började sin bana som dansbandssångerska när hon var bara 13 år gammal. Hon har varit frontfigur för dansbandet Wizex, spelat Belle i Skönheten och Odjuret, varit programledare för Melodifestivalen och vunnit hela Eurovision song contest med låten Take me to your heaven, 1999.

Charlotte Perrelli har helt klart en lång och händelserik karriär bakom sig. Förra året släppte hon sin självbiografi: Flickan från Småland. Där berättar hon om livet, från uppväxten i småländska Hovmantorp till de stora scenerna, genom motgångar och framgångar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under våren 2019 gjorde hon också en turné som passande nog också hette Flickan från Småland.

Nu kommer nästa del i berättelsen om Charlotte Perrelli. I höst visas dokumentären Flickan från Småland på Dplay och Kanal 5. Dokumentären visar ännu fler sidor av den folkkära sångerskan.

Annons

– Jag bestämde mig för att öppna upp mig och ge min sida av storyn på mitt liv. Det har vi ju alla rätt till. Det är ju mina ord. När jag hade bestämt mig för det och när jag väl hade bearbetat tanken tycker jag att det var ganska roligt. Och jag har fått extremt fin feedback, säger Charlotte Perrelli till Hänt.

Charlotte Perrellis känslor inför dokumentären

Charlotte berättar att det har varit positivt att dela med sig om även det som varit svårt i livet.

– Folk har fått insikt och folk förstår att livet har inte varit en räkmacka och livet har inte varit det för någon. Så är det ju. Men det är så lätt när man ser en yta och när man ser dagens Charlotte så tror man att ”jaha, så där har det kanske alltid varit”. Men än idag finns det baksidor som jag inte delar med mig av eller som inte syns varje dag såklart. Så det har varit ganska skönt och fint, tycker jag, säger Charlotte Perrelli.

Inspelningen av Flickan från Småland har också gett henne själv en chans att se sitt liv ur nya perspektiv.

Annons

– Framför allt har det varit skönt att bearbeta saker som jag trodde att jag hade koll på, men när man lägger det där pusslet om sitt eget liv inser man att jag visste inte allt om mig själv. Jag förstod inte hur allt hänger ihop och jag hade faktiskt inte full koll. Så det har varit lärorikt, säger Charlotte Perrelli.

Finns det saker i dokumentären som du inte berättat om tidigare?

– Ja, jättemycket. Det finns många delar av mitt liv som jag aldrig har pratat om innan.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons