LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis lyxiga bröllopsplaner: "Kanske flyger ner alla hundra gäster till Bali"

13 okt, 2014 
AvLisa Nylén
Inget kyrkbröllop denna gång. Charlotte Perrelli planerar att bjuda med hundra bröllopsgäster till andra sidan jorden. "Vi måste hitta den ultimata platsen", säger sångerskan.
Annons

40-årsfesten blev till frieri och Charlotte Perrelli, 40, stoltserar nu med en rejäl diamant på sitt vänstra ringfinger.

-En hemlis… Jag ska gifta mig, skriver sångerskan på Instagram.

Den luxuösa ringen är designad av fästmannen Anders Jensen själv och uppges kosta hundratusentals kronor. Och även bröllopet lär bli en dyr historia.

-Vi har pratat om allt. Alltifrån att hyra en stor båt och ta med alla gäster till Sandhamn. Eller så hyr vi ett stort plan och packar ner alla hundra gäster och drar till Bali, berättar Charlotte för Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För att hitta den perfekta platsen planerar paret att resa runt i världen och leta, så det blir definitivt ingen billig historia.

-Vi måste hitta den ultimata platsen, en plats där man känner att det finns möjligheter att göra något magiskt.

På sin blogg har hon redan börjar lägga upp inspirationsbilder på blomsterarrangemang, frisyrer, ringar och klänningar. Sist hon gifte sig, och då med Nicola Perrelli, gjorde hon det i en maräng signerad Lars Wallin.

Annons