Charlotte Perrellis lyxiga bröllopsplaner: "Kanske flyger ner alla hundra gäster till Bali"

Inget kyrkbröllop denna gång. Charlotte Perrelli planerar att bjuda med hundra bröllopsgäster till andra sidan jorden. "Vi måste hitta den ultimata platsen", säger sångerskan.

Anders överraskade Charlotte med både 40-årsfest och förlovning förra söndagen. Foto: IBL

Charlotte visade upp förlovningsringen, med en fyra karat stor diamant, på bloggen. Nu ska hon själv designa vigselringen.

Drömbröllopet kan bli på Bali. Foto: Colourbox

Så här såg det ut när Charlotte gifte sig med Nicola. Foto: IBL

40-årsfesten blev till frieri och Charlotte Perrelli, 40, stoltserar nu med en rejäl diamant på sitt vänstra ringfinger.

-En hemlis… Jag ska gifta mig, skriver sångerskan på Instagram.

Den luxuösa ringen är designad av fästmannen Anders Jensen själv och uppges kosta hundratusentals kronor. Och även bröllopet lär bli en dyr historia.

-Vi har pratat om allt. Alltifrån att hyra en stor båt och ta med alla gäster till Sandhamn. Eller så hyr vi ett stort plan och packar ner alla hundra gäster och drar till Bali, berättar Charlotte för Expressen.

För att hitta den perfekta platsen planerar paret att resa runt i världen och leta, så det blir definitivt ingen billig historia.

-Vi måste hitta den ultimata platsen, en plats där man känner att det finns möjligheter att göra något magiskt.

På sin blogg har hon redan börjar lägga upp inspirationsbilder på blomsterarrangemang, frisyrer, ringar och klänningar. Sist hon gifte sig, och då med Nicola Perrelli, gjorde hon det i en maräng signerad Lars Wallin.

Senaste nytt