Charlotte Perrellis lycka med maken Anders Jensen

Charlotte Perrellis kärlekshyllning till Anders Jensen.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen håller sig inne med barnen.
Nu berättar sångerskan om känslorna för maken som har uppstått under den svåra tiden.
”Kan vara i karantän resten av livet”, skriver Charlotte.

Charlotte Perrelli, 45, träffade sin stora kärlek Anders Jensen, 43, för åtta år sedan. Melodifestivalen-stjärnan var då tveksam till att inleda en ny relation. Några år tidigare hade hon genomgått en jobbig skilsmässa efter att hon upptäckt att ex-maken Nicola Perrelli, 50, varit otrogen. Efter detta var Charlotte beredd på att  lägga ner kärleken helt. Men så dök Anders upp och de tankarna försvann. 2015 gifte de sig.

Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. Charlotte har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap och Anders har dottern Izabelle från ett tidigare förhållande.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alvin och Alessio.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen Adrian, Alvin och Alessio.

Idag har Charlotte Perrelli den stora familj hon alltid velat ha. Fem år efter bröllopet är också kärleken starkare än någonsin. Paret delar ofta med sig av kärlekshyllningar till varandra på sociala medier.

För en dryg vecka sedan la Anders Jensen upp en bild på sin hustru på Instagram. På bilden sitter Charlotte Perrelli i en solstol.

”Min kärlek mitt liv”, skrev han intill en bild på schlagerdrottningen.

Tacksam över maken Anders

På grund av coronakrisen har delar av familjen Perrelli den senaste tiden jobbat och gått i skola hemifrån. Charlotte har tidigare berättat att det inte är så lätt att hemskola barnen.

”Fullt ös medvetslös! Så känns det. Vilket jobb lärarna gör… det märker jag nu. Vi pluggar 8 ibland 9- 15, ibland 16. Heeelt slut efter en och en halvs vecka med pluggande av tre killar i tre olika åldrar! Puh!!!” skrev hon för några dagar sedan.

Under den svåra tiden har Charlotte Perrellis kärlek till maken bara växt. I ett nytt Instagram-inlägg berättar hon om de varma känslorna.

Jag tackar min lyckliga stjärna att vi är två i dessa tider. Att kunna prata med någon som förstår och njuta av de små sakerna, tillsammans. DET är livet och betyder allt. Kan vara i karantän resten av livet … så länge det är med Dig och resten av familjen”, skriver Charlotte Perrelli på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram