Charlotte Perrellis kärlekslycka med Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i fem år.
I ett inlägg på Instagram öppnar sångaren nu upp om sina känslor för Anders.
"Ovärderligt", skriver hon.

Melodifestivalen-vinnaren Charlotte Perrelli och hennes stora kärlek Anders Jensen träffades bara några år efter att sångaren hade skiljt sig från den tidigare maken Nicole Perrelli. Kemin var stark redan från början och det dröjde inte länge innan bröllopsklockorna ringde. Igår firade dem fem år som gifta och den speciella dagen fick Hero-sångaren att öppna upp sig något rejält.

“Jag var rädd”

Skilsmässan från den tidigare kärleken tog hårt på Charlotte, och när hon träffade Anders var hon därför osäker på om hon skulle våga satsa eller inte. På hennes blogg skrev hon om det inre dilemmat:

“Jag var rädd, enormt rädd för att gå på en nit igen. Jag visste inte om jag skulle våga gambla med ett krossat hjärta.” 

Men känslorna mellan paret växte sig starkare, och några år efter att de hade träffats för första gången sa de ja till varandra under en ceremoni i Paris. Sedan dess har det hänt en hel del i deras liv och familjen har vuxit sig allt större. Tillsammans med sina barn bor de idag i en villa i Djursholm, men spenderar också en hel del tid i deras nybyggda lyxkåk i Åre.

Sångarens ord till maken

I måndags firade paret fem år som gifta, och under ett bildspel med bilder från bröllopet skrev Charlotte en lång hyllning till sin stora kärlek.

“Träbröllop. 5 år sedan jag gifte mig med mannen i mina drömmar.  Varje dag med dig är en ynnest. Vi har tillsammans skapat ett liv vi knappt trodde skulle vara möjligt men… skam den som ger sig. Trägen vinner. Alltid. Vi är ett bra team och vi jobbar hårt på att vara det och på att ta tillvara på varje minut tillsammans. Vår familj kommer alltid först. Vi har roligt tillsammans och Du får mig att skratta. Det älskar jag”, skriver hon.

Hon fortsätter sedan genom att minnas tillbaka till den stora dagen.

“Jag kan inte med ord beskriva vilken helg vi fick i Paris med familj och vänner. För oss helt ovärderligt och vi är så tacksamma att alla ville hjälpa oss att förgylla denna helg. Så mycket kärlek. Sång och upptåg….. och vi satt bara på första parkett och njöt. Kommer aldrig att glömma…..förevigt tacksamma. Dagar går men minnen består och det känns mer påtagligt än någonsin just nu. TACK och skål. När vi firar 10 år åker vi alla tillbaka.”

Och i kommentarsfältet är det flera av deras bröllopsgäster som intygar att dagen var något utöver det vanliga. En av de är bland annat sångaren och tv-profilen Pernilla Wahlgren.

“Ett oförglömligt minne…!!! Tack för att jag fick dela denna vackra dag med er!”, skriver hon.

Bild: TT/Instagram