TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Perrellis kamp – som inte visas i Så mycket bättre

01 dec, 2018 
Malin Ljung
Charlotte Perrelli i Så mycket bättre 2018
Nu bryter Charlotte Perrelli tystnaden om sin kamp under Så mycket bättre, som hon inte ville visa tittarna. "Har kämpat med att hålla uppe modet och inte bryta ihop hela tiden", skriver hon på sin blogg.
Annons

Sommaren 2018 var en känslomässig och omvälvande tid Charlotte Perrelli, 44. Förutom att hon under en vecka spelade in Så mycket bättre på Gotland så hade hon precis berättat nyheten att hon var gravid med sitt fjärde barn.

I Så mycket bättre får tittarna se hur Charlotte Perrelli och de andra deltagarna utåt sett verkar ha det otroligt trevligt tillsammans när de tolkar varandras låtar och uppmärksammar allas karriärer. Men nu berättar Charlotte på sin blogg att det var långt ifrån en dans på rosor under inspelningen, istället fick hon vid ett flertal gånger kämpa för att inte bryta ihop framför kamerorna.

“Jag har genom hela programserien kämpat med att hålla uppe modet och inte bryta ihop hela tiden. Att med ett leende på läpparna njuta av alla fantastiska tolkningar och inte bli för påverkad. Men det har varit tuffa stunder”, erkänner Perrelli.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under lördagen den 1 december var det Albin Lee Meldaus, 30, tur att stå i centrum, en dags om onekligen satte sina spår även för Charlotte när hon såg hur de nyfunna vännen och artistkollegan påverkades under dagen.

Annons

“Det var mycket känslor för Albin och även oss…faktiskt smärtsamt att se när någon är såå berörd”, skriver hon och fortsätter:

Albins tårar i Så mycket bättre

“Det är tufft att sitta där på Högsätet och få alla hyllningar och tolkningar! Det är riktigt känsligt och att sitta med runt bordet är inte helt lätt”.

Under Charlottes tolkning av Let me go som hon gjorde på svenska och kallade Låt mig gå dröjde det inte många sekunder innan tårarna rann nedför Albins kinder, samtidigt som han stöttades av Linnea Henriksson som höll honom i handen.

– Albin är ju så känslosam så han gråter så hysteriskt till alla låtar för att det blir så personligt. och det gör ju också att det blir väldigt speciellt för oss som gör det att man känner att han verkligen tar det till sig, säger hon i programmet.

FOTO: TV4

Annons