TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis insikt i relationen med Anders Jensen

13 jul, 2020 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i fem år.
Nu berättar artisten om den insikt som hon gjort i relationen med maken.
– Jag kan känna att det är tråkigt, säger Charlotte till Expressen.
Annons
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 45, gifte sig med ex-maken Nicola Perrelli år 2003. Men fem år efter giftermålet tog relationen slut och paret ansökte om skilsmässa. Charlotte fann sedan kärleken på nytt, denna gång i Anders Jensen, 53. Paret träffades genom Facebook och det var Andes som tog det första steget och skrev till Charlotte. Och tur var väl det för turturduvorna är fortsatt tillsammans idag och år 2015 gifte de sig.

Oron över stora familjeförändringen

Tillsammans har Charlotte och Anders sönerna Adrian och Alvin. Charlotte har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap och Anders dottern Izabelle. Den stora familjen bor idag i Djursholm, utanför Stockholm.

Charlotte som förutom att vara mamma, dessutom är en framgångsrik artist, lever ett hektiskt liv. Charlotte syns ofta i tv-sammanhang och tidigare i år blev det offentligt att hon tagit sig ann ännu ett uppdrag. Hon är nämligen en av kändisarna som SVT-tittarna kommer att få se i årets säsong av Stjärnorna på slottet. Förutom Charlotte, så medverkar även Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen och Ola Rapace.

Annons

Under inspelningarna av programmet har artisten flitigt uppdaterat sin blogg. Där har fansen kunnat ta del av hur Charlottes dagar har sett ut. Redan från start visade sig upplevelsen vara intensiv. Charlotte skrev i ett blogginlägg att de fullspäckade dagarna med aktiviteter och inspelningar gjorde så att hon inte ens hade tid att ringa hem till familjen. Detta var något som artisten hade dåligt samvete över.

”Det är sällan jag gör separata grejer”

När Charlotte inte står på scenen eller spelar in material framför kameran så spenderar hon mycket tid med sin familj. Det är något som artisten värderar högt. Under pandemin har det blivit ovanligt mycket tid tillsammans hemma med maken, men det är inte något som påverkat paret negativt.

– Vi pratade om det och sa att efter corona pluppar det antingen ut en jäkla massa bebisar eller så blir det skilsmässor. Antingen blir folk tajtare eller så vill de inte veta av varandra. För oss är det ingen skillnad. Vi umgås vansinnigt mycket och är så tajta, säger Charlotte till Expressen.

I samma intervju avslöjar Charlotte hon gjort en insikt – det är just Anders som hon helst spenderar sin tid med.

– Det är inte ofta jag är på tjejmiddagar. Går jag på middag gör jag det med min man. Det är sällan jag gör separata grejer, men jag trivs med det. Vi har valt varandra för att vi tycker om varandras närhet. Jag kan känna att det är tråkigt när vi inte är ihop.

FOTO: Carolina Byrmo/TT/Karin Törnblom/TT

Annons