LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrellis hemliga sjukdom – stoppas helt: ”Käftsmäll”

26 jan, 2024 
Hedvig Tärnholm
Charlotte Perrelli
TT
Charlotte Perrelli avslöjar nu på sin blogg att hon tampats med en sjukdom som gjort henne sängliggande.
”Igår slog det till som en riktig käftsmäll”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Folkkära artisten Charlotte Perrelli är en kvinna med många bollar i luften. Utöver sin musikkarriär har hon bland annat släppt tre träningsböcker, en egen skönhetskollektion, egna kosttillskott, en klädkollektion med sönerna och en egen vinserie.

Nu arbetar hon för fullt med sitt nya album där flertalet singlar redan släppts.

Nästa helg vankas en resa till Luxemburg och ett tv-framträdande för schlagerstjärnan, något hon är osäker på ifall hon kommer kunna genomföra då hon under de senaste tio dagarna drabbats av en envis sjukdom.

Charlotte Perrelli kommer inte upp ur sängen

Det var inte längesedan Charlottes man Anders Jensen berättade för Hänt att nästan hela familjen drabbats av ett influensautbrott.

Precis innan nyår var flera familjemedlemmar sängliggande och nu verkar återigen sjukdom ha drabbat familjen, denna gång är det Charlotte själv som blivit sjuk.

Så här skriver hon på sin blogg: ”Har varit till och från dålig i 10 dagar. Igår slog det till som en riktig käftsmäll och jag kom inte upp ur sängen förrän 18:30 på kvällen. Besparar er detaljer men mådde inte bra…”

Exakt vad det är för sjukdom Charlotte Perrelli har lidit av den senaste tiden framgår inte.

– ­Jag kan inte kommentera vilken sjukdom hon har haft men jag kan säga att hon mår bättre idag, berättar Charlotte Perrellis pressansvariga för Hänt.

FOTO: TT

Annons