TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis glädje över sonens utveckling efter oron

07 nov, 2019 
Charlotte Perrellis glädje över sonens utveckling – efter stora oron under graviditeten
Allt såg väldigt mörkt ut – men det slutade till sist med en solskens historia.
Nu berättar Charlotte Perrelli om glädjen över sin sons utveckling.
”Vårt lilla mirakel”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.
Annons
Charlotte Perrellis mardrömsgig: “Suck”Brand logo
Charlotte Perrellis mardrömsgig: “Suck”

Folkkära artisten Charlotte Perrelli, 44, har haft musiken med sig i hela sitt liv. Hon började sin bana som dansbandssångerska när hon var endast 13 år gammal. Hon har varit frontfigur för dansbandet Wizex, spelat Belle i Skönheten och Odjuret, varit programledare för Melodifestivalen och vunnit hela Eurovision song contest med låten Take me to your heaven, 1999.

Artisten fick i november förra året sonen Alvin med maken Anders Jensen, 42. Alvin är deras andra gemensamma barn. Graviditeten var tuff med komplikationer och Charlotte fick under en tid ställa in flera inbokade spelningar och åtaganden, bland annat sin turné.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Charlotte Perrelli har tidigare berättat både på sin blogg och i medier att hon under gravidvecka 20 fick beskedet att hon hade fått Vasa Previa. Vasa Previa är en sällsynt komplikation hos gravida och i Charlottes fall innebar det att navelsträngen och massor av blodkärl låg för den inre mynningen till livmodern, vilket var livshotande för både henne och barnet.

Annons

På grund av detta blev graviditeten tuff, men allt löste sig till slut väldigt bra. Hon las in på sjukhuset tidigare än beräknat men det slutade med att Alvin kom till världen frisk och välbehållen.

Under onsdagen den 6 november fyller Alvin 1 år, vilket Charlotte Perrelli skriver om på sin blogg.

”1 år idag! My god… har ett år gått sedan du kom. All denna oro och all mediciner som äntligen tog slut”, skriver hon.

Vågade knappt tro att det var sant

Charlotte Perrelli skriver att hon knappt kan förstå hur bra det till slut blev – efter alla motgångar.

”Jag vågade knappt tro det var sant när du väl kom. Vårt lilla mirakel. Kärleken är obeskrivlig till dig från oss alla!!! Älskade Alvin!”, skriver hon.

Hon postar även bilder från sin graviditet och när hon var inlagd på sjukhuset. Hon förklarar till en bild på sig själv på sjukhuset hur hon kände vid tillfället.

”Inlagd sedan en vecka tillbaka… nedräkning. Sista natten innan kejsarsnitt. Trött och orolig… hade inte sovit ordentligt på flera månader”, skriver hon.

FOTO: TT/Henrik Montgomery, Instagram/Charlotte Perrelli

Annons