Charlotte Perrelli visar upp sin stora förvandling

Charlotte Perelli

Charlotte Perrelli är schlagerstjärnan som trots att åren går inte verkar åldras ett dugg.
På hennes sociala medier får vi följa med henne i hennes glamorösa liv som bland annat består av lyx, jobb, skönhet och familj.
Nu visar hon upp sin nya förändring som får följarna att tappa hakan.

Charlotte Perrelli, 45, är sångaren från Småland som har har många meriter på sin lista. Förutom att ha vunnit Melodifestivalen två gånger om och även tagit hem den stora segern i Eurovision song contest har hon även en egen skönhetskollektion och tre egenskrivna böcker att stoltsera med.

Men som om det inte vore nog fortsätter hon att imponera på sina följare. Nu avslöjar hon sin nya förändring.

Det glamorösa livet

Den senaste tiden har stjärnan spenderat i skidorten Åre tillsammans med sin man sedan fem år tillbaka, entreprenören Anders Jensen, 43. Båda hade precis kommit ut ur tidigare förhållanden när de fann varandra, och i Tillsammans med Strömstedt, programmet där paret Niklas Strömstedt, 61, och Jenny Strömstedt, 47, åker runt i Sverige och träffar olika par, berättar de om deras kärlek.

– När man blir nyförälskad så finns det en enorm kraft i den känslan av hopp, och det är så himla härligt att man känner att ”åh herregud tänk om det kanske kan bli så som man hade önskat för länge sen”. Nu fick vi liksom en andra chans att göra rätt, och det är man tacksam för, förklarar Perrelli.

Paret har tidigare blivit utpekade i media för att leva ett otroligt lyxliv, och med tanke på förra årets inköp kan vi nog inget annat än att bekräfta att ryktet stämmer. 2019 köpte de nämligen en stor semestervilla i den exklusiva orten Marbella – ett hus med nästan 800 starka kvadratmeter, sju badrum och en terrass på hela 543 kvadratmeter.

Men lever man som en stjärna, måste man också se ut som en stjärna – något Perrelli verkligen lever efter.

Den stora förändringen

I ett liv som artist är styling, smink och röda mattan bara som vilken dag som helst, och inte minst för Perrelli. Genom åren har vi fått se henne bära upp många olika looks, med allt ifrån blont hår med svarta slingor och lugg, till finalen i Eurovision Song Contest där hon klev ut på scen med ett långt, blont hårsvall och en tajt glittrig klänning. Men häromdagen fick vi se henne i en helt ny look vi inte är vana att se henne i.

I en bild på Instagram avslöjar hon kvällens förvandling där hennes annars raka hårsvall och mittbena har bytts ut till en sidbena med stor volym och lockar.

“Look a la Jackie O. Tack Mattias Stafsing for this Classy look for tonight.”, skriver hon under bilden.

Det är många som fascineras av sångerskans nya utseende och bland kommentarerna regnar det av komplimanger och jubel.

“Alltså hur vacker kan man bli!”, skriver en.

De andra är snabba med att instämma.

“Galet snyggt! Classy superstar”, skriver en annan.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram