LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis familjekamp efter förändringen

28 mar, 2020 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har en stor familj tillsammans med maken Anders Jensen.
I ett nytt inlägg berättar schlagerdrottningen om den rådande situationen i hemmet.
– Fullt ös medvetslös, skriver hon.
Annons

Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Charlotte Perrelli, 45, brinner inte bara för sitt jobb som artist utan även familjelivet tillsammans med kärleken Anders Jensen, 43, som hon gifte sig med för fem år sedan. Makarna har sönerna Adrian och Alvin tillsammans. Charlotte har även barnen Alessio och Angelo sedan sitt tidigare äktenskap och Anders har dottern Izabelle från ett tidigare förhållande.

Schlagerdrottningen har alltså en stor familj idag men vägen dit har inte varit en dans på rosor. I Renées brygga berättade Charlotte att hon drabbats av hela tio missfall genom åren.

– Ett innan Adrian, och nio efter. Så när jag blev gravid kände jag: ”Åh nej, Gud vad jobbigt. Att gå igenom det här igen”, sa hon i programmet.

Det råder ingen tvekan om att Charlotte är väldigt glad och stolt över sina barn. I ett inlägg på Instagram delade hon med sig av familjelyckan för ett par veckor sedan.

Jag känner mig otroligt glad, stolt, lycklig över alla mina fantastiska barn som berikar mig så. Varje steg på vägen är så häftigt att få vara med på”, skrev hon då.

Annons

Stora förändringen i hemmet

På grund av coronapandemin måste större delen av familjen jobba och gå i skolan hemifrån. I ett nytt inlägg på sin blogg erkänner Charlotte Perrelli att förändringen minst sagt är utmanande, vilket har lett till att hon kommit till en ny insikt.

”Fullt ös medvetslös! Så känns det. Vilket jobb lärarna gör… det märker jag nu. Vi pluggar 8 ibland 9- 15, ibland 16. Heeelt slut efter en och en halvs vecka med pluggande av tre killar i tre olika åldrar! Puh!!!”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Imorg lördag. Har aldrig längtat så…… Det funkar bra men är inte direkt semestertider”.

Föräldrarna verkar dock ha hittat ett bra sätt att underlätta situationen något.

”Vi kör en massa pingis emellan varven. Skönt för knoppen att få röra kroppen!”, skriver Charlotte Perrelli i inlägget.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

Annons