Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis beslut – nio månader efter förlossningen

19 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Charlotte Perrellis beslut efter fjärde barnets födsel
I höstas blev Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen föräldrar till Alvin efter en tuff graviditet. Nu berättar Charlotte hur hon kommer att göra med spelningar och jobb den närmaste framtiden.
Annons
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Folkkära sångerskan Charlotte Perrelli, 44, fick i november förra året sonen Alvin med maken Anders Jensen, 42. Alvin är deras andra gemensamma barn. Graviditeten var tuff med komplikationer och Charlotte fick under en tid ställa in flera inbokade spelningar och åtaganden, bland annat sin turné.

Förlossningen skedde i höstas med planerat kejsarsnitt och det var två mycket lättade föräldrar som till slut fick åka hem med sin bebis.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har Alvin blivit större, snart tio månader gammal, och för Hänt berättar Charlotte Perrelli att livet med en bebis går bra, men att det märks att han gått in i en ny fas.

– Det går jättebra! Man märker att han har blivit större. Han har varit superlugn, han har inte sagt halv fem fram till för en vecka sedan. Nu märker man att, gud, nu börjar han låta, nu börjar han att bli frustrerad. Han vill komma iväg, han vill stå. Han vill liksom börja komma iväg, vilket gör att han har temperament. Nu får man sina fiskar varma. Det är lite skillnad, säger Charlotte Perrelli till Hänt.

Annons

Livet i den stora familjen har dock inte ändrats så mycket efter att Alvin föddes, menar hon.

– Största skillnaden är nog från när man har ett barn till att man har två eller tre. Nu är skillnaden inte så stor faktiskt för vi är redan så många. En mer eller mindre, det är inte så stor skillnad, säger Charlotte.

Färre åtaganden framöver

Alvins större syskon tycker det är väldigt mysigt att ha en bebis hemma, berättar sångerskan. De vill alla vara med och lära honom nya saker.

Nu har Charlotte Perrelli bestämt sig för att dra ner på tempot framöver och inte ta på sig lika många jobb som vanligt.

– Jag har gjort ett ganska vuxet beslut, att jag har lite tryckt på pausknappen och för första gången i mitt liv varit lite mer ledig. Under sommaren har jag gjort kanske ett tiotal jobb. Lite TV, men inte jättemycket. Och det är som sagt, första gången sedan jag började jobba när jag var så där 14, 15 år, säger Charlotte Perrelli.

Hon fortsätter:

– Så jag har faktiskt haft en väldigt, väldigt skön sommar och så kommer hösten också vara. Lite lugnare, göra några ströjobb, men kanske främst med mitt band så jag får göra det som jag själv vill.

Charlotte och Anders har sedan tidigare sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har även sönerna Angelo, 14, och Alessio, 12, och Anders har dottern Izabelle, 11, tillsammans med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

FOTO: TT

Annons