TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis avslöjande om graviditeten i Nyhetsmorgon: "Slående fel"

29 jun, 2018 
Malin Ljung
I flera år har Charlotte Perrelli längtat efter ytterligare ett barn. Nu när hon är gravid så erkänner hon att tajmingen inte är ultimat.
Annons

För bara några veckor sedan avslöjade Charlotte Perrelli, 43, att hon och maken Anders Jensen väntar sitt andra gemensamma barn. Det var strax före inspelningen av TV4:s Så mycket bättre som artisten släppte glädjebeskedet.

Charlotte Perrelli har tidigare varit öppen med att hon och Anders försökt utöka familjen, men de har drabbats av flera sena missfall. Denna gång tog hon därför kontakt med en läkare för att testa en behandling som skulle göra att hennes immunförsvar skulle vara mindre aktivt. Om det är just därför det gått vägen denna gång är oklart, men 43-åringen är fortfarande gravid.

Nyligen intervjuades hon av i Nyhetsmorgon av programledaren Soraya Lavasani och fick frågor om hur det känns att utöka familjen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag mår ganska bra tycker jag. Jag är lite tröttare än vanligt och lite svullen, men jag mår jättebra, jag ska inte klaga, säger Perrelli med ett lyckligt leende.

Dock kommer hon får svårt att njuta av graviditeten till fullo. Den folkkära artisten har nämligen ett fullbokat schema som håller henne sysselsatt. Nyligen avslutade Perrelli inspelningen av Så mycket bättre, och nu håller repetitionerna av Diggiloo-turnén på för fullt.

Annons

– Jag tänkte att det är konstigt att det alltid är konstig tajming för mig. Jag ska ut på turné i höst, tajmingen är slående fel jämt för mig. Men samtidigt så är det livet på något sätt, jag får vara tacksam när det funkar och att det går hela vägen. Det är lite go with the flow så där.

Charlotte Perrelli har sedan tidigare tre barn och maken Anders Jensen har i sin tur en dotter.

FOTO: TV4, Ibl, Instagram

Annons