Artikeln innehåller reklamlänkar

Charlotte Perrellis ärliga ord om tiden efter förlossningen

Charlotte Perrelli berättar om första tiden med nyfödda Alvin.

I höstas föddes Charlotte Perrellis och Anders Jensens son som fått namnet Alvin. Nu berättar Charlotte Perrelli om den första tiden med bebisen.

Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 41, välkomnade i höstas sin son Alvin Loui. Den lilla bebisen var högst efterlängtad då Charlotte Perrelli tidigare drabbats av flera missfall.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Charlotte Perrelli hade en besvärlig graviditet med svåra foglossningssmärtor. Problemen gjorde att hon tvingades ställa in en inplanerad turné.

Men för några veckor sedan fick sångerskan och lilla Alvin komma hem från BB till den väntande familjen. Charlotte Perrelli och Anders Jensen har sedan tidigare sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har också Angelo, 14, och Alessio, 13, från ett tidigare äktenskap med Nicola Perrelli, 49, och Anders Jensen har dottern Izabelle, 11, sedan tidigare.

Den första tiden med bebisen har Charlotte Perrelli tillbringat hemma. Men nu har mor och son börjat ge sig ut på utflykter, något som Charlotte tycker är väldigt skönt. Häromdagen hamnade de på ett spontant julbord.

Skönt att komma ut lite…har inte varit ute mycket alls de sista tre månaderna… Man blir lite smått rubbad av att bara gå hemma…“, skriver Charlotte Perrelli på sin blogg.

Fick sova på sömntabletter

De flesta föräldrar kan vittna om att det är svårt att få till sömnen med ett litet spädbarn i familjen. Charlotte Perrelli upplever ändå att nätterna med Alvin fungerar bra. Det var svårare att sova under graviditeten.

Vi pratade om det här med att sova lite under första småbarnstiden. Måste ändå säga att jag tycker det är helt ok. Sov inte ordentligt en enda natt sedan jag blev gravid och de sista två mån var jag uppe och vankade varje natt. Sömnlös, orolig, halsbränna …. behövde kissa. Törstig, hungrig…. name it!!” skriver Charlotte Perrelli.

Efter en tuff och orolig graviditet fick Charlotte Perrelli sova ut på BB då hon fick en tablett att sova på.

“Sista v fick jag sömntablett på BB o sov för först gången på flera månader ganska bra. Så skönt!” skriver hon.

Med den jobbiga graviditeten i backspegeln är alltså tiden med bebisen ganska skön.

“Med det sagt, att mata några ggr per natt nu…. det känns som en piece of a cake!!! Lycka o lyx i ett paket!” skriver Charlotte Perrelli.

LÄS MER: Följarna häpnar över detaljen i Perrellis bebisbild

LÄS MER: Perrelli: Därför deltog jag inte under delar av Stors dag

FOTO: IBL/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!