TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Charlotte Perrelli var inte nöjd med utsikten i Åre – köpte ny tomt och bygger drömkåk

14 apr, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Charlotte Perrelli och Anders Jensen vill se mer av Åre från altanen. Vad gör man då? Jo, man köper mer mark helt enkelt!
Annons

Charlotte Perrelli, 41, berättade för tre år sedan i sin blogg om sina och kärleken Anders Jensens, 39, husplaner i Åre, det som sedan blev en spektakulär trävilla intill backarna och med utsikt över Åresjön.

– Det känns helt fantastiskt!, sa sångerskan exalterat.

Men det var då. Nyligen kunde Hänt berätta att vinterhuset inte längre duger.

– Ikväll har vi tittat på en ny tomt. Vi är så sugna på att bygga lite större med fri sikt över fjället och Åresjön. Vi gjorde en liten felkalkylering med det hus vi byggt nu och med det som byggts framför oss och inser att vi tappat så mycket av utsikten, skrev artisten på bloggen.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen gillar att ha sin egna stuga i fjällen.

Nu har paret Perrelli Jensen köpt en ny tomt vid Renfjället och Åresjön.

– Underbar utsikt! Vi är såå glada, vi älskar Åre och livet där. Nu börjar vi bygga vår drömkåk i fjällen, skriver sångerskan på Instagram.

Annons

Charlotte och Anders har sannerligen inte legat på latsidan sedan de träffades. Förra sommaren vigdes paret under ett flådigt tredagarsbröllop i franska sagoslottet Châteu d’Esclimon vilken följdes av smekmånad i Dubai samt på Maldiverna.

Förutom att resa runt om i världen har familjen, som även består av gemensamma sonen Adrian, 21 månader, Charlottes söner Angelo, 12, och Alessio, 10, samt Anders dotter Izabella, 8, även lyxat till det med en hockeyrink i maffiga villan i Djursholm strax utanför Stockholm samt spontana resor till lägenheten i spanska Torrevieja.

“Klarblå himmel och strålande sol. Vi ligger vid poolen och bara njuter! Detta är såå skönt och jag har längtat hit makalöst mycket. Har varit här fram o tillbaka i många år nu … Närmare bestämt sedan 2009 tror jag. Tänk vad tiden går! Och vad mycket som har hänt sedan dess”, skrev hon nyligen i sin blogg.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons