Charlotte Perrellis sorg – förlorade nära vännen: ”Det smärtar”

Charlotte Perrelli.

Sångerskan Charlotte Perrelli fick den stora äran att spela ihop med pianisten Michael Ottosson.
Nu sörjer hon musikern – två år efter hans död.
Tyvärr spelar du inte för oss längre”, skriver Charlotte.
Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstet
0:44

Efter reklamen: Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstet

(0:44)

Slå på ljud

Julen börjar närma sig, och en person som har bidraget med sann julanda är Charlotte Perrelli, 48. Hon har nämligen tolkat flera låtar som säkerligen har spelats i många hem. Bland låtarna Jag drömmer om en jul hemma från albumet Årets julkonsert och Mössens julafton från Min barndomsjul.

Michael Ottossons plötsliga död

Charlotte har som sagt en vana att framföra diverse jullåtar och så var även fallet några år sedan. Då dök hon upp i Nyhetsmorgon och framförde låten Emmanuel för de morgonpigga tittarna.

Bakom Perrelli satt en man och spelade piano, men det var inte vem som helst, utan pianisten och kompositören Michael Ottosson. Han gick hastigt bort under sommaren 2020, mellan två spelningar med Lotta på Liseberg. Familjen valde då att hålla en konsert i hans minne och skänka pengarna till Hjärt-Lungfonden.

Vi skulle ha en vecka tillsammans mellan två spelningar med Lotta på Liseberg. Hela familjen var samlad. Vi fick ett fantastiskt dygn tillsammans innan det ofattbara hände”, skrev familjen i beskrivningen till insamlingen.

Charlotte Perrellis ord om vännen

Nyligen delade Charlotte en video på sin Instagram från deras framträdande ihop. Hon tackar kollegan för hans bidrag inom musiken och berättar att det smärtar henne att han har lämnat.

2 december. En av de vackraste jullåtar jag vet….Emanuel. Tack fantastiske Michael Ottosson ( pianist) för arr på denna och alla andra låtar. Denna ingick i min show som vi satte upp på Grand hotell. Vi hade så otroligt roligt. Tyvärr spelar du inte för oss längre och det smärtar

Framförandet hyllas av Charlottes följare i kommentarsfältet.

”Så vackert. Älskar den sången...”, skriver en person.

Enormt vackert. Tack”, skriver en annan.

Å så vackert, vilken njutning för öron, hjärta och själ”, skriver en tredje.

FOTO: Mattias Hansson/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN