LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli utsatt för bedrägeri – ryter ifrån efter reklambluffen

05 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Charlotte Perrelli
På senaste är det flera svenska kändisar som blivit utsatta för reklambluffar och fejkkonton.
Denna gång är det Charlotte Perrelli som drabbats – nu ryter hon ifrån efter upptäckten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Charlotte Perrelli har stått i offentlighetens ljus i många år och är främst känd för sin ljuva sångröst. Förutom att stå på scenen och underhålla Sverige är Charlotte aktiv på sociala medier där hon flitigt delar med sig av familjelivet till sina 192 000 följare.

Men kändisskapet kommer även med vissa baksidor. På senaste tiden har många svenska kändisar drabbats av bedrägerier och fejkkonton på sociala medier. Och denna gång är det Charlotte som drabbats.

Charlotte Perrelli ryter ifrån efter bluffen

Det är en bild på Charlotte som cirkulerar på internet som uppmanar folk att köpa piller som man ska gå ner i vikt av. På bilden sitter Charlotte med burken i handen och ett stort leende på läpparna. Men bilden är fejk och pillerburken i handen är photoshopad.

Annons

På Instagram har Charlotte själv delat bilden men satt ett stort kryss över den. Under bilden skriver hon:

”Nej nej nej!!!!! Jag gör absolut inte reklam för några mirakelkurer till viktminskning! Jag tror inte alls på sådant och gör inte reklam för detta. Vi har försökt nå dem och komma till rätta med detta men det är omöjligt, man kan ju tycka att Facebook borde ta ansvar och granska annonserna? Men, tydligen inte... Dessutom sättet de in förebilder där jag är gravid i 9 månaden? Pinsamt.”

Aftonbladet uppger att det är flera av Charlottes följare som hört av sig till tidningen och berättat att de blivit lurade att köpa burken efter att ha sett annonsen med henne.

Charlotte är bestört av händelsen och till Aftonbladet berättar hon om känslorna.

”Jag tycker det är bedrövligt att försöka sko sig på detta sättet. Att lura människor med offentliga som gör påhittade uttalande. Väldigt tråkigt”, skriver hon till Aftonbladet.

Flera svenska kändisar utsatta för bedrägeri

Charlotte är långt ifrån den enda som blivit drabbad av reklambluffar. Nyligen råkade Doktor Mikael Sandström ut för en liknande händelse där bilder på honom cirkulerade, och uppmanade följarna att köpa en produkt eller tjänst.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

Annons