LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli om tuffa tiden efter Stjärnorna på slottet

07 jul, 2020 
Linnea Lundgren
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har haft en hektisk start på sommaren.
Förutom att hon har flera småbarn att ta hand om har hon också haft fullt upp med inspelningarna av Stjärnorna på slottet.
Nu berättar hon om den svåra tiden efter tv-programmet.
Annons
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”Brand logo
Charlotte Perrelli om framtiden efter bebisen: “För första gången sedan jag var 14 …”

Charlotte Perrelli, 41, har med sin fantastiska röst och många bidrag i Melodifestivalen sedan länge intagit tronen som en av Sveriges absolut största schlagerstjärnor. Men det är inte bara musiken som tar upp hennes tid, på sin blogg skriver hon ofta om livet tillsammans med maken Anders Jensen, 53, och barnen.

Charlotte har tidigare varit gift med Nicola Perrelli som hon har barnen Alessio och Angelo tillsammans med. Men efter en tuff skilsmässa var hon återigen redo att träffa kärleken. Det var dock inte förrän Anders Jensen kontaktade Charlotte på Facebook som amor sköt sina pilar. Paret är gifta sedan 2015 och har de gemensamma barnen Adrian och Alvin.

Tillsammans blir de en stor familj då Anders även har dottern Izabelle sedan ett tidigare förhållande.

Osäkerheten inför programmet

När Charlotte Perrelli tidigare i år fick frågan om hon kunde tänka sig att ställa upp som en av deltagarna i årets Stjärnorna på slottet var svaret inte självklart. Schlagerartisten har nämligen tackat nej till samma fråga vid tidigare tillfällen då hon inte känt att hon har något att dela med sig av i det populära SVT-programmet.

Annons

Men nu var det annat liv i luckan och under början av sommaren har Charlotte tillsammans med Ernst Billgren, Shima Niavarani, Kjell Wilhelmsen och Ola Rapace, begett sig till Lejondals slott utanför Stockholm för att spela in programmet som ska sändas strax efter jul i år.

”Nu är vi här! Idag börjar inspelningen av Stjärnorna på Slottet. Sååå roligt och trevligt det ska bli. Gillar alla redan. Intressanta, intelligenta människor med livsöden som man vill veta allt om”, skrev Charlotte på sin blogg i början av inspelningarna.

Charlotte Perrellis ord om tuffa tiden

Men trots att Charlotte Perrelli flera gånger under inspelningen uppdaterade sina sociala medier med hur trevligt hon hade tillsammans med produktionen och de andra deltagarna menade hon då också att dagarna var tuffa. Med inspelningar från tidig morgon till sen kväll var det svårt att hitta tiden för att ringa hem och prata med barnen.

Annons

Nu var det dock en tid sedan hon befann sig på det anrika Lejondals slott och det dåliga samvetet har bytts ut mot en längtan efter ett liv i lyx. På sin blogg skriver Charlotte om hur hon saknar att kunna vakna upp och piffa till sig riktigt ordentligt innan hon behöver börja dagen och ta hand om barnens frukost.

“Oftast är jag nerstänkt av fullkornsvälling. Brun gegga i lakanen och som känns som klister mot huden. Det är gosigt med de små liven men OJ vad jag saknar att ha pappiljotter i håret och få fix innan jag sätter foten utanför sovrummet.”, skriver Charlotte Perrelli på bloggen.

Annons