LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli om sitt utseende – okända detaljerna: ”Inte så smickrande”

27 sep, 2023 
Charlotte Perrelli gillar att ta hand om sitt yttre och inre när det kommer till hälsa och skönhet.
Men sminket har hon minskat på genom åren.
Nu berättar hon om beslutet för utseendet.
– Inte så smickrande, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Den folkkära schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, har varit tillsammans med kärleken Anders Jensen, 46, i över tio år. Tillsammans har makarna sönerna Adrian och Alvin ihop.

Artisten fyller det stora 50 nästa år och något som alltid varit viktigt för Charlotte är sin hälsa och sitt inre och yttre. Men någon åldersnoja har artisten aldrig haft, något som hon berättar om i en ny intervju med Damernas värld.

– Jag är ganska obrydd. Mycket mer än jag tror folk tror faktiskt, säger hon.

Charlotte Perrellis beslut för utseendet

Men trots det så är Charlotte väldigt noggrann med det hon kan påverka när det kommer till hälsa och skönhet.

– Som sådana här åldersgrejer som kanske kommer för att man äter fel eller inte tränar tillräckligt. Jag försöker till exempel äta mindre socker för jag tror inte det är hälsosamt.

När det gäller det yttre gillar Charlotte att fixa till sig inför uppträdanden och fest. Men det är en stor skillnad från när hon var yngre, framför allt när det kommer till sminket och idag lägger hon inte på lika mycket.

Annons

– Ju mer jag lägger på, desto äldre ser jag ut. Det är inte så smickrande.

Charlotte Perrelli om elaka kommentarerna under Stjärnorna på slottet

När Charlotte Perrelli var med på Stjärnorna på slottet fick hon motta flera elaka kommentarer rörande sitt utseende. Efter programmet talade hon ut i Agneta Sjödins podcast Så in i själen om hur svårt hon har att förstå varför folk skriver så elaka saker.

– Jag skulle aldrig gå till attack på en annan människa. För mig är det såhär att du gör din grej, jag gör min grej. Här är jag och där är du. Jag skulle aldrig skriva "gud vad du är ful" eller "gud vad du har fula kläder". Det finns liksom inte, sa hon i podcasten.

Charlotte kom även in på tiden på Stjärnorna på slottet och att hon har fått höra flera gånger att hon lägger för mycket tid på sitt utseende.

– När jag spelade in Stjärnorna på slottet så hade min make up-kille Mattias lagt ner massa tid på att fixa mig. Men en del har ju så svårt för det där. Då tyckte folk att "men gud tror du att det är en modevisning eller?". Och tyckte att jag gick lite för hårt fram för att det var för mycket fokus på kläder och smink.

FOTO: TV4, Instagram

Annons