Charlotte Perrelli om relationen till sonen Alessio, 14

Charlotte Perrelli tillsammans med sonen Alessio

Många är de svenskar som klagat över sommaren. Någon som inte verkar särskilt bekymrad är Charlotte Perrelli som tillbringar dagarna i södra Spanien. Nu berättar hon också om relationen till sonen Alessio.

Den svenska schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 45, njuter nu av en sommar tillsammans med familjen i Marbella på den spanska solkusten. Där har hon och maken Anders Jensen, 53, en riktigt lyxig villa.

Villan i Spanien är 800 kvadratmeter stor och rymmer fem sovrum, sju badrum och egen vinkällare. Dessutom har de en egen pool och det hela ska ha gått loss på runt 50 miljoner kronor. Familjen har också ett boende i Djursholm utan Stockholm och ett fint ställe i Åre.

Hänt har tidigare berättat att årets Spanienresa varit hotad av coronapandemin, men att den till slut alltså blev av när reserestriktionerna hävdes. Det var dock inte bara positiva tillrop i artistens kommentarsfält på Instagram när hon berättade om semestern.

Fina sommaren i Spanien

Men de bistra kommentarerna verkar inte ha sänkt familjens humör allt för mycket. På bilderna ser det när nämligen ut som att de har en riktigt fin sommar så här långt, med både bad och glassar och middagar – och en hel del träning.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta sedan 2015. De träffades genom Facebook när Jensen gled in och tog kontakt med Perrelli. De har två barn tillsammans: sönerna Adrian och Alvin. Anders har dottern Izabelle sedan ett tidigare förhållande med Suzanne Sjögren och Charlotte har sönerna Alessio och Angelo sedan sitt tidigare förhållande med Nicola Perrelli.

Orden om sonen Alessio

I ett blogginlägg berättar Charlotte Perrelli nu stolt om sin son Alessio – och att de hittat ett gemenast intresse. Alessio burkar nämligen, skriver hon, spela tennis två timmar varje dag. Det hoppade han dock över den här gången för att istället följa med sin mamma på padellektion.

Skitkul!! Han är Såå mysig och lätt den här killen. Alltid glad, trevlig och Såå tacksam. Älskar att umgås med honom. Roligt att få göra något bara vi.”

Även om tennis och padel båda är racketsporter finns det naturligtvis mycket som skiljer de båda åt – och det krävs att man . Schlagerdrottningen var snäll nog att lära sin son om hur man ska tänka just om padel.

Han spelar sjukt mycket tennis och det är ju en annan teknik. Han fick lite tips på hur han skulle tänka om just när det var padel”, skriver Charlotte Perrelli.

När padellektionen var färdig väntade fler nöjen för artistern.

Efter det slängde jag mig i duschen och skulle sedan bege mig till Tahini på vinlunch för att träffa en släkting”, skriver Charlotte Perrelli i blogginlägget.

Hur det väl gick under padelmatcherna förtäljer dock inte historien.

Bild: Karin Törnblom, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!