Artikeln innehåller reklamlänkar

Charlotte Perrelli om otrohetsavslöjandet under sändning

Charlotte perrelli om otroheten

Charlotte Perrelli skilde sig från maken Nicola Perrelli för nästan tio år sedan. I sin självbiografi, Flickan från Småland, berättar hon att hon fick både bilder och videobevis på att hennes man varit otrogen.

Charlotte Perrelli, 44, skilde sig från ex-maken Nicola Perrelli, 49, 2009. Schlagerstjärnan har berättat att anledningen till uppbrottet var att Nicola varit otrogen mot henne.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

I sin nya bok, Flickan från Småland, berättar Charlotte Perrelli öppet om sitt liv. Bland annat avslöjar hon de smärtsamma händelser som ledde fram till skilsmässan.

När Charlotte Perrelli fick veta att hennes man varit otrogen befann hon sig i Belgrad för att tävla i Eurovision song contest med låten Hero, 2008. Det fanns inget utrymme för tvivel. Hon fick nämligen både bilder och filmer som bevis på hans otrohet.

På soffbordet bara en liten bit ifrån mig låg kuvertet med bilderna som inte bara ovillkorligt och för alltid slagit min och hela Nicolas relation i spillror, utan också vänt upp och ner på hela mitt liv”, skriver Charlotte Perrelli i boken.

Otroheten ska ha inträffat när Charlotte Perrelli var bortrest. Hon hade hört rykten om att Nicola skulle ha varit otrogen, men inte förrän hon fick bevisen i sin hand kunde hon tro att det var sant.

Jag hade misstänkt det länge, men jag ville inte hänga en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det. Jag ville veta”, skriver hon.

Vigselringen slängde hon i soporna. Nicola, som åkt till Belgrad för att stötta sin fru i Eurovision song contest, fick åka tillbaka till Sverige ensam. Charlotte Perrelli ordnade så att låsen till huset blev utbytta och hon satte Securitas på att bevaka det.

Grejen var ju att han inte ens ägde sina kläder, dem hade jag köpt. Så illa var det. Han raserade sitt liv totalt. Alla var vi med andra ord förlorare i det här dramat.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om tuffa äktenskapsförordet: ”Väldigt glad…”

LÄS OCKSÅ: Perrelli: Så mycket pengar fick jag för Så mycket bättre

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!